Как пък с по 4-5 куршума все оцеляват тия бе?!?!?Обикновените хора от един куршум мрат, а тия на решето ги правят и все живеят.Няма справедливост на тоя свят, няма.Аман от некадърни стрелци!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо стрелнаха Баретата?
Collapse
X
-
Защо стрелнаха Баретата?
Immortal написа:Как пък с по 4-5 куршума все оцеляват тия бе?!?!?Обикновените хора от един куршум мрат, а тия на решето ги правят и все живеят.Няма справедливост на тоя свят, няма.Аман от некадърни стрелци!FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
За мен стрелецът е пълен дилетант!При стрелба под ъгъл от високо се използват други настройки, различни от тези при хоризонтална стрелба. Това му е спасило живота на Баретата.Стрелецът явно е българче с малък или никакъв опит, с чисто криминално минало, решило да изкара пари за кратко време. Ако беше професионалист щеше да има само един изстрел и никой нямаше да го чуе по разбираеми причини. Просто Доган ІІ-ра серия.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
бях точно, пред Съдебната палата, когато започна стрелбата.Минавах от там, когато видях Златко Баретата и понеже ми стана любопитно, го загледах.........., тогава започна стрелбата от последния етаж на горящата след това сграда. Охраната му отвърна на огъня....., беше си страшно Полицията се появи точно за 2-3 мин. все едно знаеха какво ще става и са стояли за някой ъгъл Баретата е жив и не е трябвало да умира, а просто да мълчиAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Последно четох че стрелбата била със 7,62АК Колко от вас са виждали попадение и изход от такъв куршум???Аз да .Свийте си пръстите на дясната ръка за да се оформи примерен отвор 90-100мм-това е изхода.И после подписваш декларация че не си видял нищо , щото момчето от Елховския полк си замина. А сигурна бронежилетка против АК 7,62 тежи 30 и повече кг.Това е по-фалшиво и от Догановия цирк!!!!Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
-
kosta написа:бях точно, пред Съдебната палата, когато започна стрелбата.Минавах от там, когато видях Златко Баретата и понеже ми стана любопитно, го загледах.........., тогава започна стрелбата от последния етаж на горящата след това сграда. Охраната му отвърна на огъня....., беше си страшно Полицията се появи точно за 2-3 мин. все едно знаеха какво ще става и са стояли за някой ъгъл Баретата е жив и не е трябвало да умира, а просто да мълчиBrava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
На мен и друго ми е интересно...Дали ще повдигнат обвинение на онзи, телохранител ли е какъв е, дето "отвърнал на огъня"...Неговото също е опит за убийство откъдето и да го погледнеш, поне според сегашното ни законодателство.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар