Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Защо стрелнаха Баретата?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как пък с по 4-5 куршума все оцеляват тия бе?!?!?Обикновените хора от един куршум мрат, а тия на решето ги правят и все живеят.Няма справедливост на тоя свят, няма.Аман от некадърни стрелци!

Коментар

Най-вероятно и куршумите за ментета вкарани от Китай.Господ забавя ама не забравя.
      Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
      Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Защо стрелнаха Баретата?

Immortal написа:
        Как пък с по 4-5 куршума все оцеляват тия бе?!?!?Обикновените хора от един куршум мрат, а тия на решето ги правят и все живеят.Няма справедливост на тоя свят, няма.Аман от некадърни стрелци!
        Той е учен да оцелява тоя ....барета е я
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Тва е Октай - тренира за Доган А колкото до тези мутри - и в главата да бяха тези 4 куршума - мозакът пак нямаше да е засегнат!
          Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

dkenanova написа:
            vital написа:
            blagun написа:
            Отложиха една серия на " Под прикритие" и се почнаха :D
            И аз това си помислих
            молете се да не спрат сериала
            Няма, вчера снимаха една сценка при нас Някъв го биха и бесиха цял ден

Коментар

Каквато ни държавата - такива и атентаторите...
              Peugeot 301
              Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

За мен стрелецът е пълен дилетант!При стрелба под ъгъл от високо се използват други настройки, различни от тези при хоризонтална стрелба. Това му е спасило живота на Баретата.Стрелецът явно е българче с малък или никакъв опит, с чисто криминално минало, решило да изкара пари за кратко време. Ако беше професионалист щеше да има само един изстрел и никой нямаше да го чуе по разбираеми причини. Просто Доган ІІ-ра серия.
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Какво значение има защо са щели да убият един престъпник? Не ви ли писна от убийства и трагедии по новините? Дайте да коментираме нещо положително, по дяволите!

Коментар

Там е работата - ако искаха да го убият, вече щеше да е мъртъв

Коментар

бях точно, пред Съдебната палата, когато започна стрелбата.Минавах от там, когато видях Златко Баретата и понеже ми стана любопитно, го загледах.........., тогава започна стрелбата от последния етаж на горящата след това сграда. Охраната му отвърна на огъня....., беше си страшно Полицията се появи точно за 2-3 мин. все едно знаеха какво ще става и са стояли за някой ъгъл Баретата е жив и не е трябвало да умира, а просто да мълчи
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хах
                        Прикачени файлове

Коментар

Последно четох че стрелбата била със 7,62АК Колко от вас са виждали попадение и изход от такъв куршум???Аз да .Свийте си пръстите на дясната ръка за да се оформи примерен отвор 90-100мм-това е изхода.И после подписваш декларация че не си видял нищо , щото момчето от Елховския полк си замина. А сигурна бронежилетка против АК 7,62 тежи 30 и повече кг.Това е по-фалшиво и от Догановия цирк!!!!
                          Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

kosta написа:
                            бях точно, пред Съдебната палата, когато започна стрелбата.Минавах от там, когато видях Златко Баретата и понеже ми стана любопитно, го загледах.........., тогава започна стрелбата от последния етаж на горящата след това сграда. Охраната му отвърна на огъня....., беше си страшно Полицията се появи точно за 2-3 мин. все едно знаеха какво ще става и са стояли за някой ъгъл Баретата е жив и не е трябвало да умира, а просто да мълчи
                            Аз си мисля, че е нормално да има полиция в Съдебната палата, даже и някакви по-специални екипи (за ескорти примерно). И ми е чудно как не са пресекли улицата, за да влезнат във входа и да гонят лошия.Изобщо тая полиция хем била прекалено многобройна, хем като се огледаш никаква я няма.
                            Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

На мен и друго ми е интересно...Дали ще повдигнат обвинение на онзи, телохранител ли е какъв е, дето "отвърнал на огъня"...Неговото също е опит за убийство откъдето и да го погледнеш, поне според сегашното ни законодателство.
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Той се е самозащитавал. Нали такъв е законът - като те стрелят - можеш да стреляш при самозащита, но с еквивалентно оръжие. Ако те нападнат с отвертка или нож - не може да стреляш, трябва да си намериш нож или да отидеш до колата за отвертка.

Коментар

Working...
                                X