Здравейте колеги , предстои ми да ходя малко на разходка , но съм само с ръчен багаж.. въпроса ми е , че имам куфар който почти отговаря на изискванията за ръчен багаж , но е с 2-3см по-висок.. дали ще ми направят някакъв проблем на летището..ще пътувам с изиджет ..?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пътуване до Англия с ръчен багаж ?
Collapse
X
-
От сайта на Изиджет:В нискобюджетната компания Easyjet няма безплатен регистриран багаж. За всеки багаж, който отива в багажното отделение на самолета, т.е. не е ръчен, се заплащат около 40 лева.Предимство: EasyJet са единствената авиокомпания която няма ограничение за теглото на ръчния багаж. Той не трябва да не превишава размера 56 x 45 x 25cm. но може и да е 20 кг.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:От сайта на Изиджет:В нискобюджетната компания Easyjet няма безплатен регистриран багаж. За всеки багаж, който отива в багажното отделение на самолета, т.е. не е ръчен, се заплащат около 40 лева.Предимство: EasyJet са единствената авиокомпания която няма ограничение за теглото на ръчния багаж. Той не трябва да не превишава размера 56 x 45 x 25cm. но може и да е 20 кг.
Коментар
-
Yavor написа:От сайта на Изиджет:В нискобюджетната компания Easyjet няма безплатен регистриран багаж. За всеки багаж, който отива в багажното отделение на самолета, т.е. не е ръчен, се заплащат около 40 лева.Предимство: EasyJet са единствената авиокомпания която няма ограничение за теглото на ръчния багаж. Той не трябва да не превишава размера 56 x 45 x 25cm. но може и да е 20 кг.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Т.н. ,,форми’’ са стоманени клетки ( както е писал Дурекс ) , със залепено лого на авиокомпанията - мине ли оттам , няма проблем.Съвет - чекирай се онлайн , защото ще си спестиш едно лигавене на служителките , и което е по-важно - чакане на опашка за бордна карта ( билет ) .Опитът ми сочи обаче едно лошо нещо - когато има закъснение на полет , служителите си набелязват някой с ВИДИМО по-голям ръчен багаж и го мятат през клетките и кантаря , така че както ти е писал Явор - вмести се в размерите на ръчният багаж. П.П. Вижте колко интересно Аерофлот ( ще летя с тях до Москва ) определят размерът на ръчния багаж ( економи клас ):http://www.aeroflot.ru/cms/en/before...rry_on_baggageFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
bubachko
Re: Пътуване до Англия с ръчен багаж ?
Румен_Хинчев написа:...П.П. Вижте колко интересно Аерофлот ( ще летя с тях до Москва ) определят размерът на ръчния багаж ( економи клас ):http://www.aeroflot.ru/cms/en/before...rry_on_baggage
Коментар
-
Още една особеност за ръчният багаж на самолета. Всички флакони,шишета,опаковки с течности трябва да са под 100гр или 100мл.Миналата година пътувах с един колега който не беше на ясно, а и аз бях забравил да го предупредя. В едно "кошче" заминаха и дезодорантът му, и пяната за бръснене - чисто нови не ползвани. В полза на смяната митничари! Виждат ги на скенера и отварят багажа и ти предоставят 2 алтернативи - да се върнеш и да ги дадеш на някой който те изпраща или в кошчето ... При пътуване си купувайте по малки опаковки от всичко което ще е в ръчния багаж.Пътувахме с WIZZ и целият багаж мина през кантара. Имаше и рамка но ползваха само кантарОбикновено нискотарифните са по строги защото така правят пари от всичко което е екстра. На борда и вода да ти се допие - плащаш. А и няма как да си внесеш - под 100мл трябва да си носиш 5 шишета ...
Коментар
-
ilkor написа:Още една особеност за ръчният багаж на самолета. Всички флакони,шишета,опаковки с течности трябва да са под 100гр или 100мл.Миналата година пътувах с един колега който не беше на ясно, а и аз бях забравил да го предупредя. В едно "кошче" заминаха и дезодорантът му, и пяната за бръснене - чисто нови не ползвани. В полза на смяната митничари! Виждат ги на скенера и отварят багажа и ти предоставят 2 алтернативи - да се върнеш и да ги дадеш на някой който те изпраща или в кошчето ... При пътуване си купувайте по малки опаковки от всичко което ще е в ръчния багаж.Пътувахме с WIZZ и целият багаж мина през кантара. Имаше и рамка но ползваха само кантарОбикновено нискотарифните са по строги защото така правят пари от всичко което е екстра. На борда и вода да ти се допие - плащаш. А и няма как да си внесеш - под 100мл трябва да си носиш 5 шишета ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Immortal написа:ilkor написа:А и няма как да си внесеш - под 100мл трябва да си носиш 5 шишета ...FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
ele написа:Yavor написа:От сайта на Изиджет:В нискобюджетната компания Easyjet няма безплатен регистриран багаж. За всеки багаж, който отива в багажното отделение на самолета, т.е. не е ръчен, се заплащат около 40 лева.Предимство: EasyJet са единствената авиокомпания която няма ограничение за теглото на ръчния багаж. Той не трябва да не превишава размера 56 x 45 x 25cm. но може и да е 20 кг.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар