Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за броя депутати в НС?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слави , Миро и ЕлЕс , прочетете първом туй-онуй за Исландия и Нова Зеландия , а че подир пишете .Нова Зеландия има толкова разнообразен климат , че ум да ви зайде .В Исландия ползват термални източници и отглеждат ягоди .В Исландия след ВСВ се преселват 40 000 немци и дават тласък на икономиката и ги очовечват.Пък за ръководството на нашата държава , членка на ЕС , предлагам да инициираме европейски референдум , на който ще бъде повдигнат въпросът за ротационно 5 годишно управление на целият ЕС от едно национално правителство .Първото правителство нека бъде съставено от немци , шведи или датчани .....таман дорде им изтекат мандатите и ще ни научат на ум и разум...
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Специално за Нова Зеландия баяджа съм чел, да ти кажа...

Коментар

Вие пък всичко буквално разбирате Иначе съм чел и питал хора с мнение от първо лице. Сега представата ми изградена от тях и прочетеното може да е лека крива, ама то кое не е. Гледай че един "атентат" не можем да направим като хората

Коментар

ls1 написа:
          Специално за Нова Зеландия баяджа съм чел, да ти кажа...
          Не се и съмнявам , затова се учудвам , че по този начин представяш нещата ...

Коментар

Посочи ми нещо неверно което съм казал - да го обсъдим.

Коментар

В умереният климатичен пояс да щракаш постоянно намазан с крем против слънце ?Маорите ( народ от полинезийската езикова група ) са си коренното население на острова и като във всички страни населени от колонисти англо-сакси са понабутани тук и там и гаче не им е твърде приятно ..

Коментар

Нова Зеландия ходиш наплескан с крем против слънце ако ще и 10 градуса да е вънка.
                http://www.sciencelearn.org.nz/Conte...sПревод: Ракът на кожата е най-често срещания рак в Нова Зеландия. Новите случаи са 67 000 годишно, сравнено с 16 000 общо случая за всички останали видове рак. Нивото ни на заболяване от рак на кожата са сред най-високите в света. Всъщност, случаите на меланома в Нова Зеландия и Австралия са около 4 пъти повече от тези в Канада, САЩ и Обединеното Кралство.
                Даже си имат детска песничка да си учат децата ’кожата намажи, шапката сложи...’
                http://en.wikipedia.org/wiki/Slip-Slop-Slaphttp://www.youtube.com/watch?v=YzYHwzSE1VY
                Имат си и маори, избухливи и непредсказуеми.
                Аз знам предимно от българите, които живеят там, чета редовно какво обсъждат помежду си, но ето превод на малко статистикаВъпреки, че маорите са само 12.5% от населението над 15г, 42% от всички криминални прояви включват маор. Също 50% от затворниците в Нова Зеландия са маори. А жените маори в затворите са 60%.
                Студентите си имат игра, качват се на едно дърво и почват да поркат, който падне отпада, последния печели.
                http://www.teenproblem.net/a/6-lubopitno/36574-nova-moda-sred-tiineidzharite---napivane-varhu-darvo-dokato-niakoi-padne/[i:1443031ce4]Студентите в Нова Зеландия са измислили нова игра, която представлява истински риск за тяхното здраве и дори за живота им. Правилата са прости - те трябва да се качат на някое високо дърво и да се напият до такава степен, че да паднат от него, съобщи Франс прес. Играта ,,Посум

Коментар

Това интернета се оказва голяма работа . Всеки лъже както му изнася ,цитира данни написани от някой както му изнася . А самата истина е отишла на майната му.
                  Фиат Панда 1.2 2006година
                  Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Г-н Коцев право в целта. Няма как, дотам ни доведе прогреса. Затова гледам да вярвам, на човек пред мен, дори ида лъже, отколкото написано някъде от някого, с мнение за нещо друго ... Аз поне разграничавам доколкото мога нещата на, реални и нереални, пък били те и илюзорни

Коментар

От др. Коцев научи само един юрнек. :D А той е да вярваш само когато:първо : пипнеш нещо с твоите ръце второ : видиш нещо с твоите очи трето: чуеш нещо с твоите ушиВсичко останало е лъжа и измама.

Коментар

Така е, ама дай сега да не си мечтаем :D

Коментар

Мечтите поне са безплатни и заряр няма . :D :D :D

Коментар

Айде няма ли как да се организира нещо да съберем достатъчно подписи за намаляването броя на депутатите???Вина разделена на 240 души е по малко вина на всеки... а вина разделена на 120- е повече вина на всеки един Според мен ако са по малко депутатите ще е по лесно да се следят какво правят как работят и т.н.
                            Ти какво направи за страната си,че искаш нещо от нея?!?!?

Коментар

^ Ако не друго, ще е по-лесно да се събира кворум с по-малко хора От наблюденията ми дотук смятам, че ще има доста голям интерес към такъв референдум, а 500 000 подписа ще се съберат от раз А ето и една крачка в правилната посока:http://www.focus-news.net/?id=n1744516

Коментар

Гласувах в анкетата с най малко защото моя отговор го нямаше а имено да бъдат около 7 000 000 души.
                                фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Working...
                                X