Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Референдум за броя депутати в НС?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз отдавна съм решил този казус-обявяваме война на Германци,Англичани или някоя друга голяма сила и като пристигнат до границата се предаваме.Само така ще се оправим,тук,който и да е българин да оставим да ни ръководи няма оправия. Така и така сме си събули гащите пред запада поне да е легално.

Коментар

willow75bg написа:
      Аз отдавна съм решил този казус-обявяваме война на Германци,Англичани или някоя друга голяма сила и като пристигнат до границата се предаваме.Само така ще се оправим,тук,който и да е българин да оставим да ни ръководи няма оправия. Така и така сме си събули гащите пред запада поне да е легално.
      И така не става вече, тръшкат ракетите, без да са стигнали до граница.
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

То първо Америка да си оправи собствените бакии че нещо взеха всеки ден да се гърмят и бая жертви падат.
        Фиат Панда 1.2 2006година
        Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
          То първо Америка да си оправи собствените бакии че нещо взеха всеки ден да се гърмят и бая жертви падат.
          Ами, така, е някакво ново лице на "рволюции", грабва дулмата и трепе когото може.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

коцев написа:
            И кво, Коцев? И Америка не става, а? Само комунистическа България е била цвете за мирисане....
            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Като ще вземаме пример от някого нека се огледаме хубаво . Защо не вземем пример от Швейцария или Люксембург? :P
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Исландия ...

Коментар

Mupo написа:
                  Исландия ...
                  И Нова Зеландия Между другото в Исландия е построен кумонизма, нищо че официално не е така. Там парно, ток и вода са безплатни за населението, Правителството субсидира със земя е средства населението което желае да развива земеделие, животновъдство и промишлено рибовъдство, и населението им е точно на една трета от това на София. Иначе стандарта и данъците са високи и студно и тъмно. Така че по добре Нова зеландия
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Нова Зеландия ходиш наплескан с крем против слънце ако ще и 10 градуса да е вънка. Даже си имат детска песничка да си учат децата ’кожата намажи, шапката сложи...’. Имат си и маори, избухливи и непредсказуеми. Студентите си имат игра, качват се на едно дърво и почват да поркат, който падне отпада, последния печели.

Коментар

Тук си имаме мароми със същите нрави, а студентите практикуват същата игра от прозорците на някое общежитие.За един крем ще се прежаля.
                      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Да не забравяме, че в България има наследници на рода на Дънкан Мклауд А за алкохолните игри в България да разказвам ли , думи няма да ми стигнат. Единствения проблем на Нова Зеландия, е че почти всяко животинче там, не само иска да те убие, а и може да го направи.

Коментар

"Стой си Миро в България!Майната й на Швейцария!" :D За Исландия ще ми разправят лятото, като се върнат братовчедите от там. Живеят на остров с площ от 10 кв.км. и чистят риба. Като се сетя, че навсякъде смърди на риба и с танк не могат да ме завлекат там, ако ще бензина и колите да са без пари!
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

Защо, аз бих чистил риба в Исландия Даже какво по-хубаво да чистиш риба в Исландия, звучи ми като приключение :D .

Коментар

Чак пък ’какво по-хубаво’...

Коментар

Ами традиционно. Мен ми звучи по-налудничаво да бера ягоди в Исландия, за други не знам

Коментар

Working...
                                X