Аз отдавна съм решил този казус-обявяваме война на Германци,Англичани или някоя друга голяма сила и като пристигнат до границата се предаваме.Само така ще се оправим,тук,който и да е българин да оставим да ни ръководи няма оправия. Така и така сме си събули гащите пред запада поне да е легално.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за броя депутати в НС?
Collapse
X
-
willow75bg написа:Аз отдавна съм решил този казус-обявяваме война на Германци,Англичани или някоя друга голяма сила и като пристигнат до границата се предаваме.Само така ще се оправим,тук,който и да е българин да оставим да ни ръководи няма оправия. Така и така сме си събули гащите пред запада поне да е легално.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
коцев написа:То първо Америка да си оправи собствените бакии че нещо взеха всеки ден да се гърмят и бая жертви падат.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Mupo написа:Исландия ...Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Нова Зеландия ходиш наплескан с крем против слънце ако ще и 10 градуса да е вънка. Даже си имат детска песничка да си учат децата ’кожата намажи, шапката сложи...’. Имат си и маори, избухливи и непредсказуеми. Студентите си имат игра, качват се на едно дърво и почват да поркат, който падне отпада, последния печели.
Коментар
-
"Стой си Миро в България!Майната й на Швейцария!" :D За Исландия ще ми разправят лятото, като се върнат братовчедите от там. Живеят на остров с площ от 10 кв.км. и чистят риба. Като се сетя, че навсякъде смърди на риба и с танк не могат да ме завлекат там, ако ще бензина и колите да са без пари!Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар