Като погледнах на пръв поглед заглавието на темата ми хареса, а то на първо четене го видях като "Референдум за БОЯ на депутати в НС" и си рекох "Айде почна се", и тръгнах да търся по-чепата гьостерица...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Референдум за броя депутати в НС?
Collapse
X
-
Абе най-добре да се направи парламента на читалище и да няма изобщо народни представители.Законите са си написани от древни времена.Все пак гласувах за 120 човека.50% по-малко заплати-50% по-висока моята заплата.Дай Боже!FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
nedialko,nedialko.Не гледай само с розовите очила . Наверно не си бил роден още когато това се е случвало ,затова имаш такова мнение. Бай Тошо нарочно избираше повечето народни представители да са хора от народа и обикновени работници.Друг е въпроса ,че като се събираше Народното събрание всички вдигаха единодушно ръце и приемаха това което казал бай Тошо. Проклетите комуняги за това построиха набързо Козлодуй защото вземаха решението за една нощ и нямаше такова харчене на пари като при Белене и накрая за капак още 15 милиона на вятъра за референдум. Все едно, че аз и ти много разбираме от ядрена енергетика та ни питат
Коментар
-
коцев написа:nedialko,nedialko.Не гледай само с розовите очила . Наверно не си бил роден още когато това се е случвало ,затова имаш такова мнение. Бай Тошо нарочно избираше повечето народни представители да са хора от народа и обикновени работници.Друг е въпроса ,че като се събираше Народното събрание всички вдигаха единодушно ръце и приемаха това което казал бай Тошо. Проклетите комуняги за това построиха набързо Козлодуй защото вземаха решението за една нощ и нямаше такова харчене на пари като при Белене и накрая за капак още 15 милиона на вятъра за референдум. Все едно, че аз и ти много разбираме от ядрена енергетика та ни питатThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
коцев написа:Проклетите комуняги за това построиха набързо Козлодуй защото вземаха решението за една нощ и нямаше такова харчене на пари като при Белене ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Plastex написа:коцев написа:Проклетите комуняги за това построиха набързо Козлодуй защото вземаха решението за една нощ и нямаше такова харчене на пари като при Белене ...
Коментар
-
коцев написа:Проклетите комуняги за това построиха набързо Козлодуй защото вземаха решението за една нощ и нямаше такова харчене на пари като при Белене ...style34 написа:...Всъщност прав си. Парите са се акумулирали деситилетия, за да могат да бъдат раздадени 90-а година и всички сега крупни бизнесмени от къде мислиш натрупаха първоначалния си капитал точно 90-а година...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
PASSARELLA написа:Ако ми разкажеш, защо точно са и на България 180 бойни самолета, ще те призная.Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
Ами Коцев говореше само за разликата от тогавашното Народно събрание и сегашното . :D За парите кой и как ги открадна нека всеки сам си направи сметката . Като гледам сегашните демократи как се бедни горките просто да ги съжалиш.Хем и шест години имаха власта в ръцете си и можеха да върнат откраднатите пари от комунягите ама нещо и те се заразиха от тая болест за алчност и попаднаха в кюпа заедно с крадците. А Неделчо , Коцев и при оная власт и при тая власт си живее добре, само защото разчита на ръцете си и на знанията си . Всичко останало е вятър работа . :D :D :D
Коментар
-
какви пари :D :D :D :D :D то ако имаше пари още щяхме да живеем в комунизъм, нали точно финансовия му крах е причината за неговото падане. то ако имаше пари луканов нямаше да обяви мораториум върху външния дълг и да спре да го плаща или с други думи държавата фалира... и заради това никакви 30 млрд. лева не могат да постъпят от приватизацията, защото това което е останало не струва реално нищо като сложиш огромните му дълговеБрава 1.6
Коментар
-
не съм го писал аз, никакви пари не е имало, не и такива каквито се тиражират, просто комунистическите олигарси - тогава шефове на разни държавни големи предприятия още тогава си подговят почвата предусещащи какво ще стане и окупират техните пазари след това с вече своите частни фирми. а демона иван костов продаде всичко за жълти стотинки нищо че всичко беше фалирало и с огромни задължения, и когато купуваш нещо го купуваш с активите и пасивите му, ама кво ти пука, продадоха 30 млрд.лева за 5 млрд.Брава 1.6
Коментар
-
xaerial написа:коцев написа:Ами Коцев говореше само за разликата от тогавашното Народно събрание и сегашното ...Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар