Някой знае ли дали тези приемници имат скрито меню и ако "да" как се отключва?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Питане за цифров приемник на Близу
Collapse
X
-
Ски’й к’во става тука:http://www.blizoo-forum.com/viewtopic.php?f=4&t=367Моят HD Topfield реагира на това: 359889055555 Не знам за какво е и не го ползвам.
Коментар
-
Що се занимавате със тези кодове, даденият код от Оги е за настройка на приемника - задаване на начална честота, симболрейд и QAM, нищо повече, той може да послужи на хора, чийто приемниците са без карта и кодировката е по номера на приемника, просто го вкл. на мрежово търсене и след 10мин изкарва всички некодирани канали, нищо повече
Коментар
-
Няма никакви екстри колега. Кодовете се слагат за да няма всеки достъп до настройките иначе някой си въвежда някаква честота или си пуска автоматично търсене и се изтриват каналите и после вика техници. За да се избегнат подобни интервенции. Заключено ти е само менюто с настройките и са активни само фабрични такива, които ако стартираш и ти пресканира наново каналите. Този код би ти бил полезен ако използваш приемника в мрежа на друг оператор ако там каналите не са кодирани за да го настроиш на честотите на съответния оператор. Но точно с този модел, който е при теб мисля че ще ти излиза постоянно съобщение на екрана, че в момента не си включен към мрежата на Близу т.е не използваш приемника по предназначение което би било доста дразнещо според мен.Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 2000 г.
Коментар
-
..а да на близу са със сменен гаден оранжев цвят менютата, много дразни и не изкарва ченал листа като натиснеш ОК !А иначе топфийлд приемниците могат се настроят да влк. вторият шкар изход за запис със точен ден и час, но това е само да подаде сигнал към рекордер и то по RGB, обикновените приемници нямат USBПо принцип не са лоши приемници, но турските Нета ги изместват малко по малко, при тях HD приемника вече има USB, но не съм пускал по него нищо , трябва проверя да ли става
Коментар
-
seninkn написа:..а да на близу са със сменен гаден оранжев цвят менютата, много дразни и не изкарва ченал листа като натиснеш ОК !А иначе топфийлд приемниците могат се настроят да влк. вторият шкар изход за запис със точен ден и час, но това е само да подаде сигнал към рекордер и то по RGB, обикновените приемници нямат USBПо принцип не са лоши приемници, но турските Нета ги изместват малко по малко, при тях HD приемника вече има USB, но не съм пускал по него нищо , трябва проверя да ли ставаNissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
За близу низнам ама съм си играл с мегалански приемник и да ти кажа си е умрела работа.Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар