snake написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за газов пистолет
Collapse
X
-
infineon написа:Така е освен да плашиш гаргите, и да гърмиш около нова година друго приложение няма.За самоотбрана не става. Като го извадиш най много да те гръмнат в боен или да те наръгат с нож.Не си мислете че става като по филмите да извадите пистолет и да уплашите човека срещу вас.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:За да се правят на голямата работа, да избиват комплекси, да вирят носа и, ако вали дъжд, да се удавят.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:ele написа:За да се правят на голямата работа, да избиват комплекси, да вирят носа и, ако вали дъжд, да се удавят.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:Самозащита??? От пресичащи майки с деца, като случая в Ямбол може би? Или защита на публично място за паркиране от гадни натрапници.Тия, които имат нужда от самозащита, си купуват истински или си наемат гардове. Всичко останало е: глей аз къф съм пич с пистолет, големата работа, мали-мали. Пък за спрея - спрей се вади по-лесно и не може да се преправи на боенThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Извадиш ли пистолет, трябва да ти стиска да го ползваш без значение какъв е газов или боен. Имах боен пистолет, и го продадох защото е безмисилено да го притежавам в момента, голяма разправия е за две стреляния в годината на стрелбище. Човека на който го продадох сега винаги го носи с него, такава му е работата, но винаги пистолета е зареден с два халосни, 10 стоп патрона, и последно 4 бойни. Логиката му е че ако халосните не успеят да те стреснат и стоп патроните не успеят да те спрат, то бойните ще си свършат работата.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
style34: A майка ти, ако имаше пистолет, щеше да го изкара, че те циганите щяха да избягат мигновено.... по-скоро майкати щеше да си изпроси сериозен бой още преди да стреля, а циганите щяха да се сдобият с пистолет, пък бил той и газов. А като го имаш, колко пъти си стрелял? Ще ме извиниш, ама повечето, дето си ги купуват, са цървули.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:style34: A майка ти, ако имаше пистолет, щеше да го изкара, че те циганите щяха да избягат мигновено.... по-скоро майкати щеше да си изпроси сериозен бой още преди да стреля, а циганите щяха да се сдобият с пистолет, пък бил той и газов. А като го имаш, колко пъти си стрелял? Ще ме извиниш, ама повечето, дето си ги купуват, са цървули.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Извадиш ли пистолет, трябва да ти стиска да го ползваш без значение какъв е газов или боен. Имах боен пистолет, и го продадох защото е безмисилено да го притежавам в момента, голяма разправия е за две стреляния в годината на стрелбище. Човека на който го продадох сега винаги го носи с него, такава му е работата, но винаги пистолета е зареден с два халосни, 10 стоп патрона, и последно 4 бойни. Логиката му е че ако халосните не успеят да те стреснат и стоп патроните не успеят да те спрат, то бойните ще си свършат работата.Fiat Stilo 1.9 JTD
Коментар
-
ele написа:style34: A майка ти, ако имаше пистолет, щеше да го изкара, че те циганите щяха да избягат мигновено.... по-скоро майкати щеше да си изпроси сериозен бой още преди да стреля, а циганите щяха да се сдобият с пистолет, пък бил той и газов. А като го имаш, колко пъти си стрелял? Ще ме извиниш, ама повечето, дето си ги купуват, са цървули.Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.
Коментар
-
Larii написа:Много ми е интересно откъде има халосни патрони за боен пистолет,а стоп патроните са забранени !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Larii написа:Газовия е нож с две остриета или ще те бият или ще те е*т след като го извадиш на неподходящия човек!The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар