Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за газов пистолет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

snake написа:
    Някой знае ли за какво може да послужи газовият пистолет? Покрай историята с Доган останах с впечатление, че никой в държавата не знае за какво служи, какво може и какво не може да се направи с газов пистолет. Защо изобщо ги купуват - нали не могат да убият или дори наранят сериозно?
    За да се правят на голямата работа, да избиват комплекси, да вирят носа и, ако вали дъжд, да се удавят.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Вземи си има един хубав спрей и не се занимавай с глупости! Ако го извадиш този газов пищов някъде,после няма да имаш възможност да даваш обяснения,че е бил газов.
      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

infineon написа:
        Така е освен да плашиш гаргите, и да гърмиш около нова година друго приложение няма.За самоотбрана не става. Като го извадиш най много да те гръмнат в боен или да те наръгат с нож.Не си мислете че става като по филмите да извадите пистолет и да уплашите човека срещу вас.
        Може и аз да съм страхлив, но определено бих се стреснал ако някой ми извади пистолет. А и нямам паранормални способности, за да знам, че пистолетът е газов. Иначе знам, че всички са рамбовци и няма да се стреснат и от автомат. А ако някой е решил да те гърми с боен пистолет или да те ръга с нож едва ли има значение какво ще му извадиш.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
          За да се правят на голямата работа, да избиват комплекси, да вирят носа и, ако вали дъжд, да се удавят.
          Пак само твоята гледна точка, нали.....?Случайно някой да го иска за самозащита? Уф, забравих, че в БГ е невъзможно някой да те нападне на улицата или у вас докато спиш...Или ако е спрей няма проблем, но щом е пистолет се правиш на голямата работа?
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
            ele написа:
            Пак само твоята гледна точка, нали.....?Случайно някой да го иска за самозащита? Или ако е спрей няма проблем, но щом е пистолет се правиш на голямата работа?
            Самозащита??? От пресичащи майки с деца, като случая в Ямбол може би? Или защита на публично място за паркиране от гадни натрапници.Тия, които имат нужда от самозащита, си купуват истински или си наемат гардове. Всичко останало е: глей аз къф съм пич с пистолет, големата работа, мали-мали. Пък за спрея - спрей се вади по-лесно и не може да се преправи на боен

Коментар

ele написа:
              Самозащита??? От пресичащи майки с деца, като случая в Ямбол може би? Или защита на публично място за паркиране от гадни натрапници.Тия, които имат нужда от самозащита, си купуват истински или си наемат гардове. Всичко останало е: глей аз къф съм пич с пистолет, големата работа, мали-мали. Пък за спрея - спрей се вади по-лесно и не може да се преправи на боен
              Добре, че ми каза за какво си купуват всички пистолет. Аз имам от доста години и само аз си знам, че имам, явно трябва да се фукам или нещо такова... Аааа да, щом някой цървул е стрелял на пешеходна пътека всички за това си ги купуват. Аз пък чух, че един с лек автомобил е блъснал момиче на пешеходна пътека. Ти затова ли си купи кола - да газиш хората??? Един пък заклал някакъв с нож. Сега ако искам съвет какъв нож да си купя ще ме обвиниш, че искам да коля хората ли??? Каква е тая логика, не знам...Ако искаш да обясниш на майка ми за липсата от самозащита. И как се е объркала, че за малко не получи инфаркт миналата зима като двама циганина и дръпнаха чантата и й казали, че ще я убият.

Коментар

Извадиш ли пистолет, трябва да ти стиска да го ползваш без значение какъв е газов или боен. Имах боен пистолет, и го продадох защото е безмисилено да го притежавам в момента, голяма разправия е за две стреляния в годината на стрелбище. Човека на който го продадох сега винаги го носи с него, такава му е работата, но винаги пистолета е зареден с два халосни, 10 стоп патрона, и последно 4 бойни. Логиката му е че ако халосните не успеят да те стреснат и стоп патроните не успеят да те спрат, то бойните ще си свършат работата.
                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

style34: A майка ти, ако имаше пистолет, щеше да го изкара, че те циганите щяха да избягат мигновено.... по-скоро майкати щеше да си изпроси сериозен бой още преди да стреля, а циганите щяха да се сдобият с пистолет, пък бил той и газов. А като го имаш, колко пъти си стрелял? Ще ме извиниш, ама повечето, дето си ги купуват, са цървули.

Коментар

ele написа:
                    style34: A майка ти, ако имаше пистолет, щеше да го изкара, че те циганите щяха да избягат мигновено.... по-скоро майкати щеше да си изпроси сериозен бой още преди да стреля, а циганите щяха да се сдобият с пистолет, пък бил той и газов. А като го имаш, колко пъти си стрелял? Ще ме извиниш, ама повечето, дето си ги купуват, са цървули.
                    Ел, не знам, защо се правиш, че не разбираш? Аз ти обяснявам, че понякога ти се налага да се защитаваш, има от кой и от какво. В тази ситуация ако бях аз и имах пистолет с мен щях да стрелям пък каквото сабя покаже.Стрелял съм доста пъти единствено с халосни патрони. Колко хора познаваш, купили си газови пистолети, че направи веднага неоспоримата статистика, че "повечето, дето си ги купуват, са цървули"???

Коментар

S_BANKOV написа:
                      Извадиш ли пистолет, трябва да ти стиска да го ползваш без значение какъв е газов или боен. Имах боен пистолет, и го продадох защото е безмисилено да го притежавам в момента, голяма разправия е за две стреляния в годината на стрелбище. Човека на който го продадох сега винаги го носи с него, такава му е работата, но винаги пистолета е зареден с два халосни, 10 стоп патрона, и последно 4 бойни. Логиката му е че ако халосните не успеят да те стреснат и стоп патроните не успеят да те спрат, то бойните ще си свършат работата.
                      Много ми е интересно откъде има халосни патрони за боен пистолет,а стоп патроните са забранени ! Моя съвет е да си подадеш документи за разрешително за боен пистолет щом искаш за самозащита.Газовия е нож с две остриета или ще те бият или ще те е*т след като го извадиш на неподходящия човек! Както всеки се досеща повечето престъпници имат незаконо оръжие,ако ще те нападат престъпника в повечето случаи е подготвен и няма да ти помогне газов.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

ele написа:
                        Интересно обути познати имаш...
                        Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Larii написа:
                          Много ми е интересно откъде има халосни патрони за боен пистолет,а стоп патроните са забранени !
                          От къде да го знам, виждал съм го да е заредил едни който са с нещо като кече отпред и едни който са с нещо като много мека пластмаса.
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Larii написа:
                            Газовия е нож с две остриета или ще те бият или ще те е*т след като го извадиш на неподходящия човек!
                            Това за е.ането винаги ми е бил "любим" израз. Толкова ли са закъсили някои хора, че налитат на мъжко?

Коментар

Working...
                            X