Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за газов пистолет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос за газов пистолет

Здравейте колеги , решил съм да си взема газов пистолет та искам да попитам какво се изисква като документи , регистриране в полицията и тем подобни
    Fiat Brava ELX 1.6 16V

Що, ще трепеш някой на пешеходна пътека ли? Ей тука можеш да прочетеш, надявам се да е актуалната версия: http://www.mvr.bg/NR/rdonlyres/F38A3...F/0/ZOVVPI.pdf
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Ами това е само изисква се вече да го регистрираш в полицията, в служба КОС. Не се изисква да имаш сейф или да си изкарал психо.За какво ти е?
      http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
      Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
      FIAT БРАВО 1.2 16v
      ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
      FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

За АД?

Коментар

Re: Въпрос за газов пистолет

drnkk написа:
          Здравейте колеги , решил съм да си взема газов пистолет та искам да попитам какво се изисква като документи , регистриране в полицията и тем подобни
          Гледай да не е турски, че нещо засичат. Поне така казват.

Коментар

Re: Въпрос за газов пистолет

а към някаква марка да ме ориентирате
            Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

За АД?От тел. пиша, съжалявам за повторението.

Коментар

не :D
                Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Взимаш кило пилешки бутчета и тествате на място в магазина
                  Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                  Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

по добре си вземи спрей и детско пистолетче.Ще ти свършат същата работа но няма да имаш разправии с КОС.
                    фиат брава 1.9тд 75к 1997г октомври

Коментар

Аз имам турски от 5 г и досега 2-3 да е засякъл,и то главно след 15-20 изстреляни хаосни патрони.Между другото аз моя не съм го регистрирал никъде.Какво ли ще е наказанието?

Коментар

nai7 написа:
                        ...Между другото аз моя не съм го регистрирал никъде.Какво ли ще е наказанието?
                        500лв е акта за притежаване на нерегистрирано газово оръжие.Т.е-отиваш сега да го регистрираш,плащаш акта/глобата/ и го регистрираш.Др. вариант е продължаваш да си го имаш без рег.,но и с мисълта да не те хващат с него...По въпроса на колегата: отиваш,харесваш си даден модел и си го купуваш.В магазина ти се издава карта с номера на оръжието.С тази карта в 14-дневен срок отиваш в КОС и го регваш.Там ти се издава в 7-дневен срок/ако не бъркам по спомени/ свидетелство за притежаване на това оръжие,с който документ вече официално си имаш това оръжие!Имай в предвид че ако закъснееш дори и с 1 ден,то шанса да го регистрираш без да си платиш глобата е нищожен!Това е от мене от личен опит!
                        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitaka_71 написа:
                          nai7 написа:
                          ...Между другото аз моя не съм го регистрирал никъде.Какво ли ще е наказанието?
                          500лв е акта за притежаване на нерегистрирано газово оръжие.Т.е-отиваш сега да го регистрираш,плащаш акта/глобата/ и го регистрираш.Др. вариант е продължаваш да си го имаш без рег.,но и с мисълта да не те хващат с него...По въпроса на колегата: отиваш,харесваш си даден модел и си го купуваш.В магазина ти се издава карта с номера на оръжието.С тази карта в 14-дневен срок отиваш в КОС и го регваш.Там ти се издава в 7-дневен срок/ако не бъркам по спомени/ свидетелство за притежаване на това оръжие,с който документ вече официално си имаш това оръжие!Имай в предвид че ако закъснееш дори и с 1 ден,то шанса да го регистрираш без да си платиш глобата е нищожен!Това е от мене от личен опит!
                          Лошо,значи няма да регистрация на орУжието.

Коментар

А в полицията получават ли инфо от могазина по някакъв начин, че е купено еди какво си от еди кой си, че то иначе по-добре да го кашираш някъде и да си купиш нов за 70-80 кинта, вместо 500
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                              А в полицията получават ли инфо от могазина по някакъв начин, че е купено еди какво си от еди кой си, че то иначе по-добре да го кашираш някъде и да си купиш нов за 70-80 кинта, вместо 500
                              И аз това взех да си мисля да го ева.

Коментар

Working...
                              X