Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за газов пистолет

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Срока за регистрация в КОС е 7 дни от датата на фактурата, която е поименна. Иначе глобите започват от 500лв... Освен фактурата се изисква още гаранционна карта със серийния номер на оръжието, приложение 11, както и самото оръжие за сверка на серийния номер.Дидо, това за турските и засичането е малко пресилено. Има безотказни турски модели като 914 на Зораки, които не са и кой - знае колко скъпи/около 70-80лв/... Имам такъв и съм готов пред теб да изстрелям три пълнителя и ако засече дори веднъж ще го изхвърля в Марица.
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

pakumba написа:
      А в полицията получават ли инфо от могазина по някакъв начин, че е купено еди какво си от еди кой си, че то иначе по-добре да го кашираш някъде и да си купиш нов за 70-80 кинта, вместо 500
      Да,доколкото разбрах от магазина ежедневно се попълват дневници на продажбите,които после се изпращат в КОС с модели,серийни номера и прочие...Така че има и насрещната връзка!При въпрос от моя страна ако закъснея и не го регистрирам в срок какво се случва-как и по какъв начин подлежа на санкция?! Отговор-мога да си го имам цял живот и няма как да ме глобят,до момента в който не ме хванат с него/или при някакъв случай на обиск в дома/ и не поискат удостоверение за притежание/регистрация.Тогава вече идва глобата-до тогава....!
      LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
      LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
      LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
      Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
      Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

msotiroff написа:
        Срока за регистрация в КОС е 7 дни от датата на фактурата, която е поименна. Иначе глобите започват от 500лв... Освен фактурата се изисква още гаранционна карта със серийния номер на оръжието, приложение 11, както и самото оръжие за сверка на серийния номер.Дидо, това за турските и засичането е малко пресилено. Има безотказни турски модели като 914 на Зораки, които не са и кой - знае колко скъпи/около 70-80лв/... Имам такъв и съм готов пред теб да изстрелям три пълнителя и ако засече дори веднъж ще го изхвърля в Марица.
        Ще те опонирам-срока е 14 дни/знам със сигурност че е толкова/поне миналата година/,защото аз отидох по някакви си причини на 16-я ден ,оръжието не се изисква/поне не са ми го искали-единствено с издадената карта от магазина с модела и серийният номер го регистрирах-те това е!
        LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
        LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
        LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
        Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
        Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Относно засичането гилзите имат най-голямо значение. Има турски по 20ст. и немски по 45ст. Едните имат проблем с изхвърлянето, познайте кои

Коментар

Re: Въпрос за газов пистолет

drnkk написа:
            а към някаква марка да ме ориентирате
            Ми зависи от бюджета ти най-вече,не споменаваш какъв е.Ама щом ще се налага и регистрация си вземи нещо качествено,че ако се строши патлака да не се разкарваш втори път.Аз бих си взел Валтер,Хеклер & Кох или пък Зиг Зауер

Коментар

msotiroff написа:
              подкрепям,имам зораки само че 911 ,не съм имал и една засечка ,изработката е много по -добра от другите турцизми,пуца с най евтините патрони,има и ракетник в комплекта
              типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
              хюндай акцент 1.5 CNG
              киа каренс +метан

Коментар

днеска ходих да разглеждам по магазините и ми предложиха точно тази марка зораки точният модел не го помня но продавача ми го хвали доста имал и автоматичен режим , 9мм цената беше 88 лв иначе като бюджет разполагам със 100тина лв ,а за срока е прав колегата 14 дена
                Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Някой знае ли за какво може да послужи газовият пистолет? Покрай историята с Доган останах с впечатление, че никой в държавата не знае за какво служи, какво може и какво не може да се направи с газов пистолет. Защо изобщо ги купуват - нали не могат да убият или дори наранят сериозно?
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

И аз притежавам турски газов пистолет EKOL FIRAT Compact Grizzly. Колегата, който спомена за патроните (и цените) - е, от там идват засечките.Изстрелял съм около 150 патрона с моя. Предимно ракетки покрай Нова Година и да плаша чакали. Не съм стрелял с газов патрон досега.Засичал ми е 2 пъти и то с турските патрони (гилзите са бели).
                    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

snake написа:
                      Някой знае ли за какво може да послужи газовият пистолет? Покрай историята с Доган останах с впечатление, че никой в държавата не знае за какво служи, какво може и какво не може да се направи с газов пистолет. Защо изобщо ги купуват - нали не могат да убият или дори наранят сериозно?
                      Ами да стреляш с газ. :D Има пипер, има някакви с много силен газ ми обясняваха срещу животни, има такива за заслепяване. Имало и с нервнопаралитичен газ, но май са забранени.
                      The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                        Имало и с нервнопаралитичен газ, но май са забранени.
                        "Продават ли се нервнопаралитични спрейове?НЕ! Сьществува заблудата, че се предлагат спрейове с нервнопаралитичен газ. Тези газове (нервнопаралитичните) са смьртоносни дори в минимални концентрации и убиват за броени секунди ( зарин, зоман, фосген, V-газове ). Забранени са от много конвенции. В най добрия случай недобросьвестния продавач ще ви продаде спрей с CS, CN или OC ( PV )."
                        Ex Fiat 126P
                        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                        Alfa Romeo 147 1.6 TS
                        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

msotiroff написа:
                          Дидо, това за турските и засичането е малко пресилено. Има безотказни турски модели като 914 на Зораки, които не са и кой - знае колко скъпи/около 70-80лв/... Имам такъв и съм готов пред теб да изстрелям три пълнителя и ако засече дори веднъж ще го изхвърля в Марица.
                          Сигурно Аз понятие си нямам от газово оръжие. Само от бойно, и то по спомени от казармата.Информацията ми за засичането е от последните новини пу тиливизура

Коментар

snake написа:
                            не могат , ама с малко помощ от някой стругар се преправят на бойни
                            Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

Да получават всеки месец справка от магазините! По добре си купи спрей,не дай си боже да го извадиш на някой със законо оръжие.
                              Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Така е освен да плашиш гаргите, и да гърмиш около нова година друго приложение няма.За самоотбрана не става. Като го извадиш най много да те гръмнат в боен или да те наръгат с нож.Не си мислете че става като по филмите да извадите пистолет и да уплашите човека срещу вас.
                                http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                                Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                                FIAT БРАВО 1.2 16v
                                ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                                FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Working...
                                X