Срока за регистрация в КОС е 7 дни от датата на фактурата, която е поименна. Иначе глобите започват от 500лв... Освен фактурата се изисква още гаранционна карта със серийния номер на оръжието, приложение 11, както и самото оръжие за сверка на серийния номер.Дидо, това за турските и засичането е малко пресилено. Има безотказни турски модели като 914 на Зораки, които не са и кой - знае колко скъпи/около 70-80лв/... Имам такъв и съм готов пред теб да изстрелям три пълнителя и ако засече дори веднъж ще го изхвърля в Марица.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за газов пистолет
Collapse
X
-
pakumba написа:А в полицията получават ли инфо от могазина по някакъв начин, че е купено еди какво си от еди кой си, че то иначе по-добре да го кашираш някъде и да си купиш нов за 70-80 кинта, вместо 500LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
msotiroff написа:Срока за регистрация в КОС е 7 дни от датата на фактурата, която е поименна. Иначе глобите започват от 500лв... Освен фактурата се изисква още гаранционна карта със серийния номер на оръжието, приложение 11, както и самото оръжие за сверка на серийния номер.Дидо, това за турските и засичането е малко пресилено. Има безотказни турски модели като 914 на Зораки, които не са и кой - знае колко скъпи/около 70-80лв/... Имам такъв и съм готов пред теб да изстрелям три пълнителя и ако засече дори веднъж ще го изхвърля в Марица.LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
Grande Punto 1.2 LPG
Коментар
-
Re: Въпрос за газов пистолет
drnkk написа:а към някаква марка да ме ориентирате
Коментар
-
msotiroff написа:Срока за регистрация в КОС е 7 дни от датата на фактурата, която е поименна. Иначе глобите започват от 500лв... Освен фактурата се изисква още гаранционна карта със серийния номер на оръжието, приложение 11, както и самото оръжие за сверка на серийния номер.Дидо, това за турските и засичането е малко пресилено. Има безотказни турски модели като 914 на Зораки, които не са и кой - знае колко скъпи/около 70-80лв/... Имам такъв и съм готов пред теб да изстрелям три пълнителя и ако засече дори веднъж ще го изхвърля в Марица.типо 1.4 карбуратор вечеCNG(бившо)
хюндай акцент 1.5 CNG
киа каренс +метан
Коментар
-
Някой знае ли за какво може да послужи газовият пистолет? Покрай историята с Доган останах с впечатление, че никой в държавата не знае за какво служи, какво може и какво не може да се направи с газов пистолет. Защо изобщо ги купуват - нали не могат да убият или дори наранят сериозно?Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
И аз притежавам турски газов пистолет EKOL FIRAT Compact Grizzly. Колегата, който спомена за патроните (и цените) - е, от там идват засечките.Изстрелял съм около 150 патрона с моя. Предимно ракетки покрай Нова Година и да плаша чакали. Не съм стрелял с газов патрон досега.Засичал ми е 2 пъти и то с турските патрони (гилзите са бели)."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
snake написа:Някой знае ли за какво може да послужи газовият пистолет? Покрай историята с Доган останах с впечатление, че никой в държавата не знае за какво служи, какво може и какво не може да се направи с газов пистолет. Защо изобщо ги купуват - нали не могат да убият или дори наранят сериозно?The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Имало и с нервнопаралитичен газ, но май са забранени.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
msotiroff написа:Дидо, това за турските и засичането е малко пресилено. Има безотказни турски модели като 914 на Зораки, които не са и кой - знае колко скъпи/около 70-80лв/... Имам такъв и съм готов пред теб да изстрелям три пълнителя и ако засече дори веднъж ще го изхвърля в Марица.
Коментар
-
snake написа:Някой знае ли за какво може да послужи газовият пистолет? Покрай историята с Доган останах с впечатление, че никой в държавата не знае за какво служи, какво може и какво не може да се направи с газов пистолет. Защо изобщо ги купуват - нали не могат да убият или дори наранят сериозно?Fiat Brava ELX 1.6 16V
Коментар
-
Така е освен да плашиш гаргите, и да гърмиш около нова година друго приложение няма.За самоотбрана не става. Като го извадиш най много да те гръмнат в боен или да те наръгат с нож.Не си мислете че става като по филмите да извадите пистолет и да уплашите човека срещу вас.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар