Еротични обявиo Стара обувка търси някой да й отпори гьона.o Госпожица от занаята търси богат занаятчия с цел брак.o Печена търси загорял.o Налице съм. Търся някой да ме обърне наопаки.o Търся село без кучета, но с... кучки.o Въздържател напива вода ненапита.o Кавал търси девета дупка.o Воден спасител дава уроци по игра с подводни топки на платежноспособни дами.o Опасна сексбомба търси някой да й отцепи района.o Търся знойна хубавица, да внесе топлина в живота ми.o Сапьор обезврежда сексбомби по домовете.o Монтирам шпионки на всякакви гардероби и шкафове.o Жулиета търси Ромео с Алфа Ромео.o Агроном дава практически съвети как да цъфтите, без да вържете.o Двуглав змей търси ламя ненаситна.o Тясна специалистка търси широко поле за изява.o Потомствен благородник облагородява родословни дървета.o Лесно запалима търси трудно гаснещ.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да разведрим малко темите за синодите!
Collapse
X
-
Бръснар се готви да бръсне клиент с много и големи бръчки. За да му е по-лесно, той му дава да лапне една пластмасова топка.- А защо не ми дадохте такава топка миналия път? Тогава целия ме изпорязахте. - пита недоволно клиентът.- Защото преди това един тип я глътна, а едва вчера я върна....Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар