Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се кара при дъжд и мокър път?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

tomazo написа:
    колега ти м инапомняш за един мой познат ,който е ама 100% стриктен шофьор ,верно е че кара само трошки ,ама пътува до морето за 8-9 часа ,един път ме е возил и мене ,е поне 4 пъти щяхме да се утрепеме ,и той така постоянно се оплаква ,тоя го засича ,оня как кара ,тоя какво изпреварване направил p.s.за всичко е виновна държавата ,даже и за дъждовете ,20 години ми правят една магистрала за толкова време метро щяха да направят до морето .Затова е пълна хрониката с инциденти
    Ех човечеееее, много си далече от истината. Но виждам, че все при някой гледаш да се повозиш искаше и аз да те повозя, но сори бате няма да стане. Ти си опасен!!! Само едно се питам ти, кога караш P.S. Сега пък и държавата ти е крива! Друг някой пречи ли ти?

Коментар

тц мене никой не ме вози ,карам си от 9 годишен ,возят ме само в периодите когато нямам книжка или съм пиян p.s.това за държавате беше майтап ,за темата за хрониките ама както обикновенно не си ме разбрал а иначе на едно старо твое питане за каране ,с над 180 ,редовно става в София .Дори някои от цифрите са занижени
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        тц мене никой не ме вози ,карам си от 9 годишен ,возят ме само в периодите когато нямам книжка или съм пиян p.s.това за държавате беше майтап ,за темата за хрониките ама както обикновенно не си ме разбрал а иначе на едно старо твое питане за каране ,с над 180 ,редовно става в София .Дори някои от цифрите са занижени
        Сега съм сериозен. Изостанал си, батка, аз карам от 6-годишен на дядо трактора и ладичката И продължавам да съм сериозен, току що говорих с бат Бойко и министъра на транспорта за метрото. Каза, че не били се сетили досега и от утре почват да копаят. Гледай новините и ще разбереш повече

Коментар

еми затова и не пиша по подобни теми ,няма как да разбереш някои работи ,а и винаги съм сериозен !е как го откъсна точно в момента бат бойко от тениса не знам p.s.смисъла общо взето беше да спреш да се шашкаш ,и да ги приемаш нормално нещата ,все пак често пътуваш а и виждам ,че имаш дългогодишен опит в шофирането
          фиатче Браво 2.0

Коментар

На дъжд се кара задалжително по жълтите павета с ръчна, по възможност събота или неделя, ако може между 17/18ч. ... Е или поне един с червен номер нова 5тица бмв караше така и аз зад него да не остана по назад Нямаше никакви коли пред БНБ точно,...

Коментар

Working...
            X