idrltd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откраднаха ми пощата в yahoо:(
Collapse
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
tomazo написа:ele написа:tyson написа:Да не те отчайвам, но и да се свържеш нищо няма да стане.Яхоо и АБВ са най-лесно хакваните майли.Регистрираш наново и това е. И послушай tomazoВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Абе не знам дали е от новата шефка на yahoo, но с последната версия има наистина огромно подобрение.Почти всичко си отива само в Спам, докато преди определено не беше така. Както и самия login и зареждане.Като се случи при мейла на баща ми, първо подкарах резервните мейли както казах, но все пак им писах. Отговорът им беше обичайните за секретните въпроси/отговори и алтернативни имейли, но доста бързо ми отговориха. Може би има и друг вариант, но аз за щастие не стигнах до там. Препоръчвам да им пишеш. Особено ако имаш алтернативен имейл, пиши им от него.А държавата, в която живееш няма никакво значение. Разбиват се имейли не само на yahoo, а и на други пощи навсякъде по света...
Коментар
-
ele написа:tomazo написа:ele написа:tyson написа:Да не те отчайвам, но и да се свържеш нищо няма да стане.Яхоо и АБВ са най-лесно хакваните майли.Регистрираш наново и това е. И послушай tomazoфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Someone recently tried to sign in to your Google Account We prevented the sign-in attempt in case this was a hijacker trying to access your account. Please review the details of the sign-in attempt:Sunday, January 20, 2013 6:33:34 AM UTCIP Address: 182.52.96.184 (node-j3s.pool-182-52.dynamic.totbb.net.)Location: Kathu, Phuket, ThailandF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
tyson написа:Масово атакуват дръпнатите. Сигурно са закъсали за CC-та :DSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:tyson написа:Масово атакуват дръпнатите. Сигурно са закъсали за CC-та :D
Коментар
-
Нема как да стане това. На първа линия защитата е по парола. Едва след като я познаеш, те пита и за други неща. Не може да те пита само за тайния въпрос, на основание че не си влизал скоро от тоя адрес, и да те пусне без да ти иска паролата. Ако не се лъжа - на гугъл пощата поддържа парола по GSM, така че веднъж регистриран номер, винаги представлява уникално ниво на сигурност. Не може да се смени паролата или да се махне регистрираният номер, освен ако не го потвърдиш чрез допълнително изпратен код на посочения номер. Демек - трябва хем пощата да ти откраднат, хем да ти откраднат GSM-a. Сигурно всички пощи, които предлагат защита чрез GSM номер, са така направени. Иначе е безсмислено.
Коментар
-
На мен точно това ми пише сега че не ми разпознава Ип-то може би защото на китаеца или там господин хакера е друго. И ме кара да вкрам таен въпрос които не приема и ми блокира майла, което значи че или паролата е същата, а тайния въпрос е сменен и аз незнам вече , много една такава никаква ситуация, и яхууууу не ме еб.ват пиша ли пиша, щели да проверят и нищо((Fiat Stilo 1,9 JTD 115hp 2002г.
Citroen Berlingo(B9) - 1.6HDI
Skoda Fabia 1,9 SDI (спънат кон) 2005г. бивша служебна
Renault Clio 1,5 DCI 2004-бивша
............
Коментар
-
ogi28b написа:Ако не се лъжа - на гугъл пощата поддържа парола по GSM, така че веднъж регистриран номер, винаги представлява уникално ниво на сигурност. Не може да се смени паролата или да се махне регистрираният номер, освен ако не го потвърдиш чрез допълнително изпратен код на посочения номер. Демек - трябва хем пощата да ти откраднат, хем да ти откраднат GSM-a. Сигурно всички пощи, които предлагат защита чрез GSM номер, са така направени. Иначе е безсмислено.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар