Аз се надявам че са достатъчно разумни, и вече разбраха, че със страх не се управлява. Този път комично, следващият път ... дали. Както се пееше в една песен - Дано !
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Екшън комедия на конференцията на ДПС
Collapse
X
-
NikMar написа:ogi28b написа:Палнител се пише с А - паля -> палнител (и телта е запалена). Нищо не разбираш.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
sok1 написа:NikMar написа:ogi28b написа:Палнител се пише с А - паля -> палнител (и телта е запалена). Нищо не разбираш.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
ls1 написа:Мисля, че България имаше голям късмет. Ако този човек бе решил да стреля и убие, и беше успял, сега България щеше да е престъпила една черта, от която връщане няма.Според мен на българските политици трябва да започне да им мига една червена предупредителна светлинка в главите. От една страна - че не са безсмъртни и че днеска с халосни - утре с истински. И от друга страна, че не сме ’остров на стабилност’ и ’етнически модел’, а буре с барут, което си чака искрата.Заредиха се едни кьорфишеци - шуменските братя дето искаха да правят мюсюлманска партия, Катуница, добричките юнаци позиращи с портрети, съдебния процес срещу имамите и по-точно сбирките пред съда, сега и това. Да видим кога ще се появи някой сърфист.FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V
Коментар
-
Случка
Не знам кво толкова коментирате това е сигурно 5 път за сплашване на ДОГАН е някога може и да е наистина но с това не се свършва арогантното поведение на ръководителите на някой партии не само тойНищо няма да стане от събитие само много шум Той и без това се отказа от първия пост /УЖ/ Оттогава има 10 човека наистина застреляни ама за тях малко се пише За някой нищо
Коментар
-
krasio_79bs написа:Баси цирка.Гледах видео в бтв на атентата и се смях от сърце как Догана отбива атаката.Ама по смешно ми беше как атентатора се дръпна назад и дори не посегна да му вкара едно кроше.А това е младеж тренирал бокс и известен с бабаитлъка си. А мазната усмивка на Доган след покушението е върха на сладоледа.Преди няколко часа е бил пред смъртта, а сега седи и се усмихва от трибуната ,до де кадъната му дочита речта.
Коментар
-
коцев написа:Абе побоя не влизаше в сценария и сега биячите ще трябва малко да потреперят заради золума си .A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
НАРОДНА ПЕСЕН ЗА ДЕЛИ ОКТАЙ ПЕХЛИВАНмелодията-тежка, родопска, изпълнена от 103 кабагайдиБургазлъ коджа бабаит,... Октай пехливан - баш чешит:Гитмек ДПС делегат,Япмак на Доган атентат,Нереде София сокак,Нереде НДК конак...Доган ефенди - лаф моабет,Октай пехливан - юруш напред!Бастър пищов! Вай - сакатлък:Цък, Цък... Пищов кутсус - язък!ДПС делегат дунамнъ,Дунамнъ - бая патакламъ:Чок кютек, Октай завалия,Октай - будала аджамия!Вай, вай, Дели Октай - кютек чок,Вай, вай Дели Октай - файда йок!Доган ефенди - рахатли,Местан ефенди - курназли.ДПС миллет - йок хаир...Аврупа - маскара сеир!!!"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар