Срещу лидера на ДПС Ахмед Доган беше направен опит за атентат в залата на НДК, където се провежда Осмата конференция на ДПС, предаде репортер на БГНЕС.Ахмед Доган не пострада при нападението. Нападателят е 25-годишен криминално проявен мъж от Бургас - Октай Ени Мехмедов. Мъжът е криминално проявен за хулиганство, телесни повреди и грабеж. Отведен е в 4 РУП. При извършения обиск в него са намерени и иззети един газов пистолет и два ножа. Член е на младежкото ДПС, студент във ВИАС, но това все още не е потвърдена официално информация.http://news.bgnes.com/view/1060029
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Екшън комедия на конференцията на ДПС
Collapse
X
-
А нападателя е брат на Метин с ферарито от Слави.Постановка и половина спретнаха преди изборите.ЛИНК
Коментар
-
Доста куца инсценировка->газов пистолет,с който ще се извършва убийство,който обаче засича и в следващия миг банда дебелаци го налазват и ритат 5 минути,а всякаква охрана лиспва.После Местан излиза с доста добре подготвена реч като за инцидентно събитие.Въобще много евтина циркова постановка беше това.Жалко,че заблудените и наивни турци ще се хванат на въдицата.Не знам дали сте забелязали ама в суматохата изскочи някакъв,който хвана нападателя за колана и панталона и почти му го свали като през това време го пляскаше по г*за...в тоя момент някой го бутна.Според мен замалко му се размина да бъде обезчестенEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
Довечера предлагам да гледаме БТВ. Ще кажат, че нападателят е "криминално проявен", каквото и да значи това. Другото ще е, че е задържан за 24 часа. Утре ще кажат, че мярката за неотклонение "задържане под стража" е удължена на 72 часа. До сряда вече ще е станало нещо друго и никой няма да помни, и кой откъде е. Има ли някой във форума, който не е криминално проявен?
Коментар
-
Бал съм го и Доган и ..............През оная работа ми е!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар