Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Екшън комедия на конференцията на ДПС

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van02 написа:
    при пистолет с палнител няма как да видиш дали има патрон в цевтаа идеята за валтера е че и да има патрон в цевта каквото и да направиш неможеш да го изстреляш без палнител(не съм чел за него просто притежавам такъв) ПОЗДРАВИ :D
    Брей, доста генерални изводи...Това, че имаш определен модел не значи, че следва да прилагаш характеристиките му към всички модели на марката.Този на снимката например може и двете неща, т.е:- Има индикатор за патрон в цевта ( стърчащата игла подаваща се от затвора, оградена в червено ).- Можеш да го изстреляш и без наличен пълнител.Не казвам, че е най-масовият модел но все пак е валтер.Освен това мога да ти дам и пример за автоматичен пистолет с който можеш да произведеш изстрел не само без пълнител а и без рама.Единствено и само затвора с патрона в него.Тъй че важното е желание да има П.С: пълнител се пише с "Ъ" а не с "А".
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Добре де, няма ли да смените заглавието на темата вече? Примерно "Цирк на конференцията на ДПС" :D
      Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
      ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Сменихме го
        Alfa 159 SW 2.4 Ti
        Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
        "...внимавай че тези италиански кочини много вървят."

Коментар

ако някой иска да гръмне някого мисл че ще отиде с зареден пистолет и то не газов и има много по спретнати начини а всичко това беше един фарс
          STILO JTD

Коментар

Както се смеехме с един колега - или аз съм много добър убиец, и ще отида да го вида как стреля тоя пистолет, или актьора е тепърва прохождащ. Стига глупости от сорта, че можело да е истина. Това си беше цяла постановка. Сега ще се почне, разследване на детството на момчето, дали е имало финансови проблеми, що пък да не вкарат и една любов, ей така за калабалък . Всичко е "бош лаф", само дето накрая, пак за наша сметка. Аз пък предлагам да се затвори темата. На всички ни е ясно, че представлението свърши своето, дори и за хората без билети в салона, а именно ... рейтинг :D

Коментар

chaveto написа:
              Esper написа:
              Аз нямам абсолютно нищо против турците, дори напротив.
              Аз също нямам, но не искам турци в парламента. Те са турци не българи, затова нямат място там.
              Те са точно толкова българи, колкото и ти.И аз имам против да пишеш идиотщини във форума, но ето - пишеш.
              like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Esper написа:
                П.С: пълнител се пише с "Ъ" а не с "А".
                тоа па тва да не ти е литературен фором остаи човека си пише как си иска писна ми от вас само се праите на много велики отиам си зема пукънки някой иска ли нещоПалнител се пише с А - паля -> палнител (и телта е запалена). Нищо не разбираш.

Коментар

Да бе...Демокрация, менструация - все тая!Важното е кръв да се лее!
                  I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Случка

Май това много се коментира те и без това вече 5 пъти правят опит да го гръмнат ама преди не се е споменавало много Това http://dnes.dir.bg/news/raneni-balga...-12865264?nt=4 е по интересно има повече пострадали а там не се коментира
                    КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                    Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                    http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

а доган нали и той е криминално проявен ,няма ли 10 годишна присъда :D рано или късно всеки престъпник си намира заслуженото
                      фиатче Браво 2.0

Коментар

ogi28b написа:
                        Esper написа:
                        П.С: пълнител се пише с "Ъ" а не с "А".
                        тоа па тва да не ти е литературен фором остаи човека си пише как си иска писна ми от вас само се праите на много велики отиам си зема пукънки някой иска ли нещоПалнител се пише с А - паля -> палнител (и телта е запалена). Нищо не разбираш.
                        Корена на думата идава от "пълня", а не от "паля" затова се казва "пълнител"-пълни затвора с патрони.
                        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
                        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Случка

Мисля че всички където бяха на трибуната трябва да ги съдят поне 10 има с осъдителни присъди и нищо
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Стрелецът криел къде му е квартирата от приятели и колеги.Квартирата му била подредена и чиста като аптека! Имало Българското и Европейското знаме!
                            Само не разбрах дали става въпрос за гримьорната или за декора на I-во действие?
                            Няма начин да няма начин!

Коментар

Lane Staley написа:
                              chaveto написа:
                              Esper написа:
                              Аз нямам абсолютно нищо против турците, дори напротив.
                              Аз също нямам, но не искам турци в парламента. Те са турци не българи, затова нямат място там.
                              Те са точно толкова българи, колкото и ти.И аз имам против да пишеш идиотщини във форума, но ето - пишеш.
                              Не че нещо но и аз не искам да има турци в пармамента. Или ако има да са в нормални не етнически партии и да не парадират с това че са турци.А мисля че и повечето българско население смята така.
                              http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
                              Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
                              FIAT БРАВО 1.2 16v
                              ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
                              FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

Мисля, че България имаше голям късмет. Ако този човек бе решил да стреля и убие, и беше успял, сега България щеше да е престъпила една черта, от която връщане няма.Според мен на българските политици трябва да започне да им мига една червена предупредителна светлинка в главите. От една страна - че не са безсмъртни и че днеска с халосни - утре с истински. И от друга страна, че не сме ’остров на стабилност’ и ’етнически модел’, а буре с барут, което си чака искрата.Заредиха се едни кьорфишеци - шуменските братя дето искаха да правят мюсюлманска партия, Катуница, добричките юнаци позиращи с портрети, съдебния процес срещу имамите и по-точно сбирките пред съда, сега и това. Да видим кога ще се появи някой сърфист.

Коментар

Working...
                                X