Третия с пипер :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Екшън комедия на конференцията на ДПС
Collapse
X
-
случка
Дано и другите където се нахвърлиха срещу нападателя и тях да ги обвинят в хулигански прояви Те така се саморазправят и в обществото все те да са отгоре Нахални и НАГЛИ поне познавам някой Задачата е изпълнена Да се всява страх в партията ДПС да може да гласуват за един 50 на сто не знаят за кого гласуват от тях
Коментар
-
Представете си, че още нищо не се е случило.Стоим в някакво помещение и се уговаряме:Значи даваме на Пешо 2 ножа и 1 газов пистолет. Тоя път ще убием Меди! Неговата...отпиваме по чашка. Решаваме, че за да сме по-сигурни ще махнем пълнителя на пистолета-още един пирон в ковчега на Меди! Дошъл е денят. Пешо стои пред вратите на НДК и очаква с нетърпение ЛИДЕРА на трибуната. Влязъл е преди около 5 минути - както си и мислеше: никой не проверяваше за оръжие. Пешо е ходил много пъти на разни неща - никога не проверяват за оръжие - та сега ли!?Меди вече е на трибуната. Пешо е на около 30 метра от мечтата си. Спуска се с прикрита злоба - около 20 секунди. Качва се на трибуната. Един от охранителите все още не схваща защо този човек е там и е решен да го попита, след като слезе. Пешо вади пистолета си - Меди е очи в очи със смъртта. Един от строителите на българската демокрация, човека отговорен за етническият мир, центърът на властта, остта на Обръча, политическият затворник, репресираният, разузнавача - агент Сава... Но като ловка котка не само, че не се отдръпва - а като разярен ТИГЪР започва да се бори с Пешо.Други мисли опбаче изпълват главата на Пешо - два пъти му засече пистолета!!! - И защо по дяволите засече втория път, като за това с момчетата махнахме пълнителя!? - размишлява Пешо, докато Меди вече го е обезвредил и се е хвърлил като Лео Меси на пода...Изведнъж Пешо е на земята...
Коментар
-
Амм ето още едно доказателство да го кажем че това е чист театър.... всичко това се разиграва за не по вече от 2 ,3 минути.. и така Аре сега ми обяснете как докато го изкарат отвънка вече имаше линейка и го чакаше ?? Аз ми се е случвал адски не приятна случка с мои познат почти не умря а им званя на пожар и дойдоха след 20 минути ( По най-бързия начин ). Вероятно тая е била неква пътролираща като тия (Патрулите охраняващите)Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
Ex.Bravo 1997 1.8 GT
Коментар
-
Ibiza написа:Амм ето още едно доказателство да го кажем че това е чист театър.... всичко това се разиграва за не по вече от 2 ,3 минути.. и така Аре сега ми обяснете как докато го изкарат отвънка вече имаше линейка и го чакаше ?? Аз ми се е случвал адски не приятна случка с мои познат почти не умря а им званя на пожар и дойдоха след 20 минути ( По най-бързия начин ). Вероятно тая е била неква пътролираща като тия (Патрулите охраняващите)Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Дам, момчето ще го осъдят условно за хулиганство и ще изкара некой допълнителен лев за побоя. Октай ще стане национален герой...Това е моят начин да кажа на всички какво мисля, е заявил пред разследващите извършителят на нападението.Октай Енимехмедов не е искал да убие Ахмед Доган, а само да получи "своите пет минути слава" и да покаже на лидера на ДПС, че не е недосегаемhttp://politics.actualno.com/Enimehm...ws_413229.htmlAlfa 159 SW 2.4 Ti
Fiat Marea '99 1.6 16V ELX
"...внимавай че тези италиански кочини много вървят."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар