beer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на новите администратори !!!
Collapse
X
-
brat_John написа:beer написа:Бяха посочени Даже и те самите неразбраха как и кога,но то е ясно!Mitko написа:От този момент модераторите също могат да дават предупреждения и да налагат банове.ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
Аз смятам, че Христо (hit-ko) има и годините и възпитанието да поеме контрола на форума (включително домейна). Смятам, че е човек с положение, което гарантира, че глупости няма да се случват във форума. Смятам, че е редно това да се случи и не вярвам честно някой да има основателни причини да смята, че на Христо не може да се има доверие.Хубаво е и, че до колкото знам и Митко има доверие на Христо, така, че смятам, че от морална и практическа гледна точка Христо трябва да поеме нещата в свои ръце.Дано това да не е прекалено голяма отговорност за него и той да има реалната възможност и желание за това.Помислете внимателно и се опитайте поне за малко да намалите емоциите и адреналина.FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
pugsy написа:и аз мисля такавярвам само на zgabrovskiAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
Колеги... предлагам ви да обуздаете страстите малко! Първо повечето хора познават новите администратори! Второ новите администратори станаха такива, защото са членове на клуба-това е една от причините. Някой от вас давал ли си е зор да подаде документи за да стане член на клуба-май не... Аз лично съм имал причини да не го правя, затова сега си трая и не роптая. Нека нещатата потръгнат отново, нека бановете се махнат пък после, ако сте жадни за власт-действайте. Не е трудно. Но да си седите вкъщи и да мрънкате чакайки някой да ви покани... май няма да стане! Надявам се да не съм засегнал някого. Все пак пиша с леко шеговит тон-да уточния, че да не стане грешка! Нека гедаме напред и продължим да си помагаме, като в доброто старо време!Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
zgabrovski написа:pugsy написа:и аз мисля такавярвам само на zgabrovski
Коментар
-
Хммм интересно!!! Къде го чукаш, къде се пука!!! Аз зададох най-обикновен въпрос, а на къде се отклониха нещата...В този ред на мисли искам да попитам освен да слагат и махат банове какви други права са дадени на т.нар. нови администратори?Моля не мислете, че се заяждам!!! Питам най-учтиво!!! И как се осъществява "колективното" администриране на базата данни, която според написаното по-горе все още се намирала на Митковия компютър??? Все едни такива дребни и щекотливи въпросчета, които искат отговор, за могат нещата да започнат да се наместват малко по малко от едния край. Мисля, че докато не се напише точно и ясно това е така, онова е онака, този отговаря за това, оня за онова, този има такива права и такива задължения, трудно ще се изгони призрака на съмнението. Мисля, че както казва Kiro_of_the_day време е да се впрегне силата, за да си дойдат нещата по местата. Ако този клуб Фиат има управителен съвет или каквото и да е там нека поумуват малко и нещата да бъдат назовани с истинските им имена и сложени по местата. Тук не е въпроса дали имаме доверие на Здравко, Киро, Асен Мазгарев, Веско, Fire999, Христо и т.н., аз също ги уважавам, а да се назоват конкретните права и задължения на тези хора. И още нещо разбира се също така важно - съгласни ли са те с тях. Защото иначе се изпада в ситуацията на Митко - ще дам форума на Христо!!! Ами той дали го иска??? Дали ще има време за това??? Това също е от съществено значение. Всички знаят какво става когато една работа се върши по задължение!!!FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
mme написа:Mazgarev написа:Естесвено, че е безценна информацията и никой няма право да й слага ръка.Иначе мерсиии, мерсиии С администратор като мене ще забравите за проблеми... Обещавам да не злоупотребявам с дадените ми права!FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
zgabrovski написа:pugsy написа:и аз мисля такавярвам само на zgabrovski
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар