Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честито на новите администратори !!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

beer написа:
    Бяха посочени Даже и те самите неразбраха как и кога,но то е ясно!
    Посочени .... как??? Свише??? Кой влезе в ролята Господ Бог? Хайде, който знае да каже, че и другите да разберем.
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

brat_John написа:
      beer написа:
      Бяха посочени Даже и те самите неразбраха как и кога,но то е ясно!
      Посочени .... как??? Свише??? Кой влезе в ролята Господ Бог? Хайде, който знае да каже, че и другите да разберем.
      Хайде сега пък и Господа намесихте... Ми не четете внимателно! Нали все някой трябва да има администраторски права.
      Mitko написа:
      От този момент модераторите също могат да дават предупреждения и да налагат банове.
      (http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=8882)P.S. Това го изпращам само за информация (понеже изглежда и някои от модераторите не са го забелязали) - категорично не искам да се включвам в ровичкането. Каквото имаше да казвам по случката, го написах още в петък.
      ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Е как кой?Що за въпрос То е ясно че е Митко!И именно по тази причина форума няма да го бъде,щото никой няма да повярва на хора посочени от него Пък те кот щът да обесняват,да не говорим че всички си мислят че дебне от засада някъде Сега по ясно ли стана

Коментар

beer написа:
          ...........................,щото никой няма да повярва на хора посочени от него Пък те кот щът да обесняват,да не говорим че всички си мислят че дебне от засада някъде Сега по ясно ли стана
          и аз мисля такавярвам само на zgabrovski

Коментар

иска ми се да ви напомня, че ИСТИНСКИ администратор, е този който има правата над директорията с файловете...всичко друго са смешни мимикрии и временни състоянияпредлагам да се сетите къде се намира този форум, и кой има права над машината/файловете?any guesses?

Коментар

Аз смятам, че Христо (hit-ko) има и годините и възпитанието да поеме контрола на форума (включително домейна). Смятам, че е човек с положение, което гарантира, че глупости няма да се случват във форума. Смятам, че е редно това да се случи и не вярвам честно някой да има основателни причини да смята, че на Христо не може да се има доверие.Хубаво е и, че до колкото знам и Митко има доверие на Христо, така, че смятам, че от морална и практическа гледна точка Христо трябва да поеме нещата в свои ръце.Дано това да не е прекалено голяма отговорност за него и той да има реалната възможност и желание за това.Помислете внимателно и се опитайте поне за малко да намалите емоциите и адреналина.
              FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Kakво значи ’’ Митко има доверие’’ нито форума е негов лично нито инфото в него.Що за глупости
                Аlfa Romeo 145 1.6 BOXER 103hp

Коментар

pugsy написа:
                  Аз благодаря за доверието. Мисля обаче че всички останали - Киро, Асен Мазгарев, Веско, Fire999 - всички са улегнали и разумни хора и нещата ще се развият в правилната посока.
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                  Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                  Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                  http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Колеги... предлагам ви да обуздаете страстите малко! Първо повечето хора познават новите администратори! Второ новите администратори станаха такива, защото са членове на клуба-това е една от причините. Някой от вас давал ли си е зор да подаде документи за да стане член на клуба-май не... Аз лично съм имал причини да не го правя, затова сега си трая и не роптая. Нека нещатата потръгнат отново, нека бановете се махнат пък после, ако сте жадни за власт-действайте. Не е трудно. Но да си седите вкъщи и да мрънкате чакайки някой да ви покани... май няма да стане! Надявам се да не съм засегнал някого. Все пак пиша с леко шеговит тон-да уточния, че да не стане грешка! Нека гедаме напред и продължим да си помагаме, като в доброто старо време!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

zgabrovski написа:
                      pugsy написа:
                      Аз благодаря за доверието. Мисля обаче че всички останали - Киро, Асен Мазгарев, Веско, Fire999 - всички са улегнали и разумни хора и нещата ще се развият в правилната посока.
                      А сигурен ли си че така както станахте администратори без да знаете утре този същия дето ви направи такива няма да ви отнеме правата.Аз неискам това да се случи не ви го пожелавам не ви го пожелавам,за това питам какви мерки сте взели тази тайнствена ръка да не обсеби пак форума.Въпроса ми е и към другите нови администратори

Коментар

Хммм интересно!!! Къде го чукаш, къде се пука!!! Аз зададох най-обикновен въпрос, а на къде се отклониха нещата...В този ред на мисли искам да попитам освен да слагат и махат банове какви други права са дадени на т.нар. нови администратори?Моля не мислете, че се заяждам!!! Питам най-учтиво!!! И как се осъществява "колективното" администриране на базата данни, която според написаното по-горе все още се намирала на Митковия компютър??? Все едни такива дребни и щекотливи въпросчета, които искат отговор, за могат нещата да започнат да се наместват малко по малко от едния край. Мисля, че докато не се напише точно и ясно това е така, онова е онака, този отговаря за това, оня за онова, този има такива права и такива задължения, трудно ще се изгони призрака на съмнението. Мисля, че както казва Kiro_of_the_day време е да се впрегне силата, за да си дойдат нещата по местата. Ако този клуб Фиат има управителен съвет или каквото и да е там нека поумуват малко и нещата да бъдат назовани с истинските им имена и сложени по местата. Тук не е въпроса дали имаме доверие на Здравко, Киро, Асен Мазгарев, Веско, Fire999, Христо и т.н., аз също ги уважавам, а да се назоват конкретните права и задължения на тези хора. И още нещо разбира се също така важно - съгласни ли са те с тях. Защото иначе се изпада в ситуацията на Митко - ще дам форума на Христо!!! Ами той дали го иска??? Дали ще има време за това??? Това също е от съществено значение. Всички знаят какво става когато една работа се върши по задължение!!!
                        FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
                        ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

mme написа:
                          Mazgarev написа:
                          Естесвено, че е безценна информацията и никой няма право да й слага ръка.Иначе мерсиии, мерсиии С администратор като мене ще забравите за проблеми... Обещавам да не злоупотребявам с дадените ми права!
                          До сега подобни обещания съм чувал от 6 правителства! Ама стила - едно към едно! Дано това да не е поредното!?Честито! Това беше само шега!
                          Еее... бъзикнах само ...ама викаш стила съм го докарал, а
                          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Неповторим!!!Има хляб в теб!
                            Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996

Коментар

zgabrovski написа:
                              pugsy написа:
                              за другите нямам идея теб те познавам,макар и че сме се "меркали" за по 15-20 минутидо останалите админи не мисля,че някой от тях имат място на този постно това си е лично мнение

Коментар

pugsy написа:
                                до останалите админи не мисля,че някой от тях имат място на този постно това си е лично мнение
                                Евала ве бате, тоа път верно искърти мифката,изби рибата и фана истребитела с голи ръце... евала ти праим
                                SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Working...
                                X