Честито на новите Администратори с пожелание да бъдат коректни и обективни към потребителите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на новите администратори !!!
Collapse
X
-
Предполагам си прочел това: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9585Но благодаря все пак.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
-
kiro_of_the_day написа:Предполагам си прочел това: http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=9585Но благодаря все пак.
Коментар
-
perlsite написа:Киро: колкото можеш толкова Поне в началото (тези дни/седмица) можеш да помогнеш всичко (поне положителните неща) да се върнат в нормалното си русло Всички във ФИАТ имаме нужда от товаVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Да, дано усилията ти не отидат на вятъра!А как стои въпроса със самия домейн (fiat-bg.org)? Смятам, че независимо кой хоства форума и къде се намира, то той трябва да остане под шапката на "fiat-bg.org" Самия сайт има толкова много информация (know how), че е грехота ей така с лека ръка да се затрие всичко направено (написано) до сега! Форума е просто безценен и е на всички нас (които сме писали).FIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Смятам и аз да помогна на колегите с администрирането. Сега ще трябва доста бързо да се ориентираме в непознатата ситуацията.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
Коментар
-
Mazgarev написа:Естесвено, че е безценна информацията и никой няма право да й слага ръка.Иначе мерсиии, мерсиии С администратор като мене ще забравите за проблеми... Обещавам да не злоупотребявам с дадените ми права!Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
Имам едно конкретно предложение - направете една "Важна тема" и там се представете, а пък може и по някоя снимка да си качите, така всеки ще добива по-реална предства аджеба "къв е тоа дето шъ ми трие постовете и шъ ми слага банове"....FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
brat_John написа:Имам едно конкретно предложение - направете една "Важна тема" и там се представете, а пък може и по някоя снимка да си качите, така всеки ще добива по-реална предства аджеба "къв е тоа дето шъ ми трие постовете и шъ ми слага банове"....Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Тук не става въпрос да се гледа негативно. Това "къв е тоа дето шъ ми трие постовете и шъ ми слага банове".... го написах просто така, но иначе съвсем сериозно ми е предложението по някакъв начин да се "запознаем" с новите администратори. Може и съвсем елементарно с две - три изречения всеки да се представи. Ако иска (и ако му стиска ) да си каже името и може както написах и снимка да качи. За Митко мога да кажа, че не го познавам лично, не знам освен с форума с какво друго се е занимавал, но съм го виждал на снимка. Няма да коментирам действията или бездействията му, но имах собствена предства за човека, който стои зад това име. Нямам претенций да съм психолог, но когато видиш един човек на базата на натрупан опит може да се прецени горе - долу какво може да се очаква от него.И в цялата суматоха не стана ясно как "бидоха" избрани новите администратори и кои са те???FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар