Почва да прозира явно неприязънта на "другите" спрямо нашия форум. Очевидна е идеята да се всява напрежение, хаос, раздори и интриги само и само да се навреди на нашия форум. То не бяха подкани, призиви да се ходи в другия форум :D Смех... Даже и тема написа бивш форумец, че и поиска да се закачи като главна с основна идея "бегайте от тук, ходете при нас" Ако някой пусне такава "реклама" в друг форум с призив да се мигрира в друг форум, щото тоя бил "развален" най-вероятно ще получи БАН.. а после ще се пита "ама аз какво направих, що ме БАН-аха" Живи и здрави.. с всеки изминал ден тея теми ще стават все по-малко актуални и всичко ще си дойде на мястото.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Честито на новите администратори !!!
Collapse
X
-
А бе хора... що си не напавите направо отделен форум да си се плюете, да си пишете, да си интригантствате и да си раздавате и отнемате права?!?!?! Баси помията се лее... Не ни стига таз същата помия от телевизията за политиците ни, а сега и тука... Според мене нещата са прости - който не му харесва да си ходи, к’ви са тези теми елате тук, елате там...? Както и да е...Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
Коментар
-
ама то всичко май е като дебата по темата "хроника на смъртта"...за мен всичко е безсмислено...на мен темата "хроника на смъртта" не ми е приятна - и не я отварям!!!тъй и с форума - на който не му е приятно - да не влиза!!! никой не е дошъл тук с вилата на врата!!! който иска да си прави други форуми и да си ги посещава!!!p.s. както казва гацо - вънка нек си вали - мен тука си ми е добре!!!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар