Колеги колко от вас ползват електронен подпис или така нареченият УЕП ?Аз ползвам от доста време такъв издаден от InfoNotary.След няколко седмици изтича и се чудя дали да не сменя доставчика на услугата.Живо ме интересува ако ползвате подпис издаден от някой от останалите доставчици, карат ли ви да го преиздавате на всеки 2 години?Не говоря за подновяването всяка година - това е нормално.Инфонотари ми го преиздават на всеки 2 години, което е свързано подновяването му навсякъде, където го ползвам.Не ми се струва много нормално това
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за електронен подпис
Collapse
X
-
Сигурен бях, че ме цакат с топла бира техната мама... Не ми е толкова за 10-12 лева повече на всеки 2 години обаче обновяването му на всички места, където го ползвам е много досадно.Само не знам дали ако сменя достачика на услугата ще трябва да сменям и устройството, в което се съдържа сертификата.Сега ползвам смарт карта и външен четец.Но това са въпроси на които вярвам ще има другият доставчик.Благодаря!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: Въпрос за електронен подпис
Esper написа:Колеги колко от вас ползват електронен подпис или така нареченият УЕП ?Аз ползвам от доста време такъв издаден от InfoNotary.След няколко седмици изтича и се чудя дали да не сменя доставчика на услугата.Живо ме интересува ако ползвате подпис издаден от някой от останалите доставчици, карат ли ви да го преиздавате на всеки 2 години?Не говоря за подновяването всяка година - това е нормално.Инфонотари ми го преиздават на всеки 2 години, което е свързано подновяването му навсякъде, където го ползвам.Не ми се струва много нормално товаSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Esper написа:Сигурен бях, че ме цакат с топла бира техната мама... Не ми е толкова за 10-12 лева повече на всеки 2 години обаче обновяването му на всички места, където го ползвам е много досадно.Само не знам дали ако сменя достачика на услугата ще трябва да сменям и устройството, в което се съдържа сертификата.Сега ползвам смарт карта и външен четец.Но това са въпроси на които вярвам ще има другият доставчик.Благодаря!
Коментар
-
Въпрос за електронен подпис
И аз ползвам такъв на ,,Информационно обслужване ’’АД , ама съм още новобранец и го ползвам само за подаване на декларация по ЗДДС .Ползвам го от юни’2012 . Следя темата с интерес , защото не съм поглеждал в договорът , че трябва ежегодно да го подновявам.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
PASSARELLA написа:Информационно обслужване АД. Ползва се от 6 години. Ежегодно подновяване - просто се ходи преди да е изтекъл. Няма преиздаванки и чудесии. Миналата година имаше драма, защото са подновили те самите лиценза си. Иначе, както ти казах - йок проблем и препоръчвам.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Re: Въпрос за електронен подпис
Румен_Хинчев написа:Ele , не съм обърнал внимание просто .Сега ще погледна.Лек Ден на всички !Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Аз ползвам Банксервиз (b-trust) вече 6 години и никога не съм имал никакви проблеми.Освен за годишно подновяване, други взаимоотношения с тях нямам и не съм имал никога.Ползвам го за всички услуги на НАП, НСИ, интернет банкиране, данъчни декларации и прочие.Няма преиздаване, няма драма, няма нищо....
Коментар
-
ele написа:Аз съм на InfoNotary и ми го подновяват на 2 години, а междувременно ми го удължават след 1 година. Никога за тия години не са ми го преиздавали.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Immortal написа:Esper написа:Да не говоря пък ако се налага всяка година да пускам данъчна декларация - чист мазохизъм си е да не ползваш ел. подпис и да си подадеш декларацията онлайн...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Esper написа:ele написа:Аз съм на InfoNotary и ми го подновяват на 2 години, а междувременно ми го удължават след 1 година. Никога за тия години не са ми го преиздавали.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар