Здравейте, колеги! На 15.01 бях спрял на стоп на еднолентов път, но понеже това е връзка между два булеварда на две нива, лентата е по широка. Та както изчаквах на стопа, един реши че ще може да се навре до мен, а аз тъкмо потеглях, и се закачихме. Резултата е доста ожулено по моята кола, а при него обърнато огледало ( от онези като на жигулите и по-старите автомобили) и малки поражения по единия му калник. Та викнахме КАТ и те решиха, че аз съм виновен, понеже неговото огледало е обърнато напред, без изобщо да се замислят, че колата му е доста по тромава от моята и следователно е потеглила по бавно, а от там аз съм се оказал по напред. Другата причина поради която излязох виновен е, че той е бил отдясно.Та решихме че ще се пише двустранен констативен протокол при застрахователя, и полицаите казаха да идем на другия ден тоест вчера. Обаче онзи се обажда вчера сутринта че не може да излезе от работа и ще го оставим за днес. Та въпроса ми е следния: Ако реши че и днеска няма да дойде, какво да правя, при положение че съм виновник, и до колко време след ПТП трябва да се иде при моя застраховател? Има ли давност този номер който ми го дадоха катаджиите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно ПТП
Collapse
Заключена тема
X
X
Реклама
Collapse