Днес видях нещо много просташко - пред х-л Тримонциум не беше даден път на автомобил на МВР,въпреки че беше пуснал сините лампи и видимо бързаше . Колата която не му даде път бе златисто пунто мк1 , ако този човек е в форума да се засрами ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Срамота !
Collapse
X
-
Re: Срамота !
*Punto*PowerDriving написа:Днес видях нещо много просташко - пред х-л Тримонциум не беше даден път на автомобил на МВР,въпреки че беше пуснал сините лампи и видимо бързаше . Колата която не му даде път бе златисто пунто мк1 , ако този човек е в форума да се засрами ..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
-
Често полицейските автомобили не спазват предимството на останалите и драстично нарушават правилата за движение, като например минават на червено и прочие. И това е в случай че не бързат за никъде - просто е резултат от манталитета на нашенския полицай.Но в случая когато са с включени светлини и сирени - трябва да им отсъпваме предимство.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
*Punto*PowerDriving написа:колега sev не говори така , все едно на линейка да не дадеш път като е с пуснати светлини ....може много неща може за кеф да си ги пуска а може и да е по работа ..
Коментар
-
Petko написа:Чл. 34. (1) Моторно превозно средство със специален режим на движение подава едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя или червена светлина и специален звуков сигнал.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:Мен лично ме дразнят тези, които се лепват веднага зад линейката и карат след нея за да избегнат задръстванията.Audi 1.8S златен талон
Коментар
-
В Нюрнберг на едно кръстовище ,отзад се чува линейка ,а няма от къде да мине ,яко задръстване -колите почнаха да се качват по бордюрите ,тоя пред мен си разби бронята за да се качи на бордура ,аз само плътно се долепих ,но това ми направи страшно впечатление !Но тука истина е че почти всички коли със специален режим злоупотребяват с това ,а светофара за ляв завой на стара кула го направиха ,защото една уазка беше пратила полицейската патрулка в Горичкатафиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар