Искам от лаптопа да слушам музика през уредбата вкъщи, без кабел. Някой има ли идея как може да се случат нещата? Нещо от сорта на блутут връзка или от сорта? Дали има готови предавател-применик някъде на пазара? Варианта с преработването на трансмитер не ме печели
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идея как да слушам музика вкъщи "безжично"?
Collapse
X
-
без да разбирам много ,мисля ,че всичко различно от кабел ще се изгуби качеството на звука ,отделно говорим за малък бюджет .То как се вика смениш кабела с по дебел и хубав и веднага има разлика .Иначе мен лично от безжични слушалки така ме цепи глава че последните такива хем бяха около 200 отидоха за боклука .фиатче Браво 2.0
Коментар
-
emzo написа:Блутут рисивър от ибей, само гледай да не е от най-най-евтините.До 10ина метра и през 1 стена няма да имаш ядове.
Коментар
-
Re: Идея как да слушам музика вкъщи "безжично"?
durex_a написа:Искам от лаптопа да слушам музика през уредбата вкъщи, без кабел. Някой има ли идея как може да се случат нещата? Нещо от сорта на блутут връзка или от сорта? Дали има готови предавател-применик някъде на пазара? Варианта с преработването на трансмитер не ме печелиA17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
Аз съм направил друго, и съм много доволен. Цялата музика е на един "сървър", който се намира зад дивана, и е свързан към уредбата с кабел. С Remeote desktop от лаптопа се свързвам с него, и пускам музиката. Няма смущения, всичко работи в обсега на Wifi мрежата. Решението работи дори и ако решиш да държиш файловете на харда на лаптопа, разлика няма.
Коментар
-
Re: Идея как да слушам музика вкъщи "безжично"?
ntodorov написа:durex_a написа:Искам от лаптопа да слушам музика през уредбата вкъщи, без кабел. Някой има ли идея как може да се случат нещата? Нещо от сорта на блутут връзка или от сорта? Дали има готови предавател-применик някъде на пазара? Варианта с преработването на трансмитер не ме печели
Коментар
-
tomny написа:Аз съм направил друго, и съм много доволен. Цялата музика е на един "сървър", който се намира зад дивана, и е свързан към уредбата с кабел. С Remeote desktop от лаптопа се свързвам с него, и пускам музиката. Няма смущения, всичко работи в обсега на Wifi мрежата. Решението работи дори и ако решиш да държиш файловете на харда на лаптопа, разлика няма.
Коментар
-
Immortal написа:Или ето тая джаджа: http://audioengineusa.com/Audioengin...y#.UPfKux1OvSs
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар