КАТ са започнали нова акцияhttp://sofia.dir.bg/news.php?id=12808512
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Внимавайте къде паркирате- нова акция на КАТ
Collapse
X
-
Няма ли кой да попита по някоя медия този който е измислил "акцията" да обясни с какво е по добра "мобилната камера" от камерата на един GSM средна ръка при заснемане на спряло МПС....Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
nikolovvd написа:Това е същата мобилна камера, която заедно с радара прави снимки за превишена скорост. Просто работи в друг режим!Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Re: Внимавайте къде паркирате- нова акция на КАТ
Оплаках се вече в друга тема! Мързи ме пак да пиша, затова ще се цитирамВсъщност в случайте в които си прав и успееш да защитиш правата си рядко оставаш губещ в спора!Мога да ти дам пресен пример от днес - пред блока ми е зелена зона - когато влезе закона забиха колчета навсякъде - на моята улица сложиха колчета през 50см. от лявата страна, въпреки, че е достатъчно широка да се паркира и от 2те! Пуснахме жалби и след 2рата махнаха колчетата пред моя и съседния вход! Днес вдигнаха колата въпреки, че е с платен стикер за паркиране, защото била от лявата страна! След половин ден разправии в агенцията за г. мобилност се оказва, че те са разрешили да паркираме от 2те страни на улицата, но от паркинги и гаражи не знаели и ми вдигнали колата!Имаме сериозно намерение да ги съдим и да ни компенсират за изхабеното време и нерви!Страшна простотия е това, че стикера се подновява от дата до дата, даже да си го платил по късно! Сега по празниците мислех да миана тънко, защото са почивни дни, но не може - като го платих ми го подновиха със задна дата (плащам на месечна вноска а не цялата сума! )Страшни мизерници - няма каса на която да си платиш - може само в банка с такса 2/5лв, а и превода на парите отнема 2 дена, така че трябва да го правиш предварително!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
veselin10 написа:nikolovvd написа:Това е същата мобилна камера, която заедно с радара прави снимки за превишена скорост. Просто работи в друг режим!
Коментар
-
Някой живеят в такива държави. Питай някой, който живее в Италия! Ще се хванеш за главата от ужас. Всеки пенсионер е "отрядник".Преди 10.11.1989 г. имаше такива отрядници в България. Помагаха на Народната милиция да прибира враговете на властта, а такива бяха - ходещите с тесни дънки, дълги коси, къси поли и прочие младежки уклони към западната мода!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Никъде не съм написал всеки да прави каквото си иска.Но е доста тъпо да се вдигат колите от някакви крайни квартали и вината,че няма паркинги и паркоместа да се вменява на хората.Ми да не бяха раздавали така безразсъдно разрешителни за строителството.Утре ще разпродадат и градинките и парковете и като хората писнат,че няма места за отдих да им отговорят,че отдих се практикува извън града...и колите ли да си държим извън града?!Просто лакомията засра положението с автомобилите.Броят се на пръстите на едната ми ръка изградените миниатюрни паркингчета,а колко големи се разпродадоха и на тях изникнаха сгради не е истина просто.Все в хората им е вината за всичко.И в следващия момент пък тия дето си описал,че правят явни нарушения остават безнаказани...Цялата работа е обърната наопаки и то не по вина на хората!EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
white_shark написа:Никъде не съм написал всеки да прави каквото си иска.Но е доста тъпо да се вдигат колите от някакви крайни квартали и вината,че няма паркинги и паркоместа да се вменява на хората.Ми да не бяха раздавали така безразсъдно разрешителни за строителството.Утре ще разпродадат и градинките и парковете и като хората писнат,че няма места за отдих да им отговорят,че отдих се практикува извън града...и колите ли да си държим извън града?!Просто лакомията засра положението с автомобилите.Броят се на пръстите на едната ми ръка изградените миниатюрни паркингчета,а колко големи се разпродадоха и на тях изникнаха сгради не е истина просто.Все в хората им е вината за всичко.И в следващия момент пък тия дето си описал,че правят явни нарушения остават безнаказани...Цялата работа е обърната наопаки и то не по вина на хората!
Коментар
-
Аз живея в ЦГЧ на Бургас и въпреки,че си плащам за синя зона места има през деня единствено...нормално на мен тогава през повечето време не ми трябва място.След 20:00 вече всекидневно аз и съседите ми всеки ден ставаме свидетели на сериал,който може да се кръсти "мисията невъзможна".Обикаляме по 3-4 пъти и търсим,защото според правилата на тая синя зона може пък да спираш само в района на адреса на улицата или 2-те съседни пресечки Така,че и само и единствено с плащане няма да се оправи проблема.Паркинги трябва да се изградят,но съобразени и пресметнати,а не на един 10 етажен блок с четири входа и по 3 апартамента на етаж да се падат 20-30 паркоместа.Като направят хубави разчертани паркинги с достатъчен капацитет за живущи и известен запас вече ще е справедливо да поскат въвеждане на някакъв социално справедлив данък паркинг примерно от рода на 20-тина лв. годишно,с който да се поддържа настилка,озеленяване,осветление и т.н. на тоя паркинг.EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар