Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Онлайн банкиране.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

style34: Aз не твърдя, че са ги получили, а твърдя, че платежното беше маркирано с "обработено" а не с "очаква изпълнение". Не ми дреме кога ще ги получат, след като е обработено и парите са напуснали сметката.
    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Мисля че само са блокирани (един вид запазени), а не напуснали сметката. Просто застраховка да не ползваш едни пари за две плащания.
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
        Мисля че само са блокирани (един вид запазени), а не напуснали сметката. Просто застраховка да не ползваш едни пари за две плащания.
        Абсолютно
        Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
        (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
        Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Няма да споря с вас, да приемем, че съм сънувала, а вие сте ми пуснали вирус и не сте спали да гледате и знаете по-добре - така че изказвайте се по темата. Не мисля, че системата ще позволи да ползваш едни пари два пъти :D, ако ще и 100 платежни да пуснеш.

Коментар

ele написа:
            Няма да споря с вас, да приемем, че съм сънувала, а вие сте ми пуснали вирус и не сте спали да гледате и знаете по-добре - така че изказвайте се по темата. Не мисля, че системата ще позволи да ползваш едни пари два пъти :D, ако ще и 100 платежни да пуснеш.
            Ей като котките си, не падаш по гръб. Ни ти си сънувала, ни вирус сме ти пускали, и сме спали всяка нощ , просто има неща който потребителите на онлайн банкирането не различават обикновенно, а те са разполагаема наличност и салдо по сметката. Като си наредиш превод в неработно време, и при наличност по сметката превода се нарежда за изпълнение и си чака сетълмента. ТОВА Е. Преводите ти са ако са били извън системата на твоята банка са тръгнали с първия сетъмент на БИСЕРА, а ако са били в системата на твоята банка са минали с началото на работното време.

Коментар

ele написа:
              То няма спор, не може да има, разбираш ли? Започваме така:
              ele написа:
              ЗА ПИБ не знам, но в ЦКб съм получавала плащания в събота. Мисля, че след 6 часа вечерта заявките се обслужват на следващия ден, както и за събота и неделя в понеделник, но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, не знам дали имат някакъв филтър. май е най-добре е да се пита самата банка, която и да е.
              Минаваме през:
              ele написа:
              все едно ти си ги пуснал, че да знаеш. И трите платежни минаха в неделя вечерта, дори за мое учудване.
              ele написа:
              И аз така мислех, обаче минаха. Ся ще ме карате да ги търся
              И стигаме до:
              ele написа:
              style34: Aз не твърдя, че са ги получили, а твърдя, че платежното беше маркирано с "обработено" а не с "очаква изпълнение". Не ми дреме кога ще ги получат, след като е обработено и парите са напуснали сметката.
              Последно? Минаха ли, не минаха ли? Не падаш по гръб, ей :D
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

В неработно време платежните се маркират с "очаква ***",а парите си седят в сметката ми. А когато платежното мине, парите вече не са в сметката, а платежното е със статус ’обработено’ и да, получавала съм плащане в събота, може да е била работна събота, и да, платежното мина и беше със статус "обработено" в неделя. И да, това се е случвало само по веднъж, останалите платежни, които са доволно малко, тъй като избягвам това време, са изчаквали до първия работен ден, за да бъдат обработени.Нещо друго да искате да знаете? Не знам що да падам по гръб, след като знам какво е станало. Вие не вярвайте, никой не ви кара.

Коментар

ele написа:
                  Нещо друго да искате да знаете? Не знам що да падам по гръб, след като знам какво е станало. Вие не вярвайте, никой не ви кара.
                  Аааа съботата стана работна Колегата сигурно точно за работни съботи се е интересувал :D Бе верно, че ти всичко знаеш, ама по темата едва ли има какво да научим с колегата от теб Има разлика между това, парите ти да са осчетоводени и платежното да "мине" Ако си бях пуснал превод на 28 декември в 16:00 и моите пари "нямаше да ги има по сметката ми", но платежното щеше да мине на 03 януари. Ти обяснявай на получателя, че е минало платежното
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
                    В неработно време платежните се маркират с "очаква ***",а парите си седят в сметката ми. А когато платежното мине, парите вече не са в сметката, а платежното е със статус ’обработено’ и да, получавала съм плащане в събота, може да е била работна събота, и да, платежното мина и беше със статус "обработено" в неделя. И да, това се е случвало само по веднъж, останалите платежни, които са доволно малко, тъй като избягвам това време, са изчаквали до първия работен ден, за да бъдат обработени.Нещо друго да искате да знаете? Не знам що да падам по гръб, след като знам какво е станало. Вие не вярвайте, никой не ви кара.
                    платежното ти е обработено от ТВОЙТА БАНКА и е "минало" през електронното банкиране. на практика парите са си все още там в банката и парите не са стигнали до получателя. това, че парите не са в твойта сметка не означава че са в чуждата сметка и операцията е приключила успешно => нищо не е "минало" пп: S_BANKOV - да не работиш в Банксервиз?
                    Lancia Delta 1.6 i.e.

Коментар

След като няколко години бях със сертификат на ПИБ от 2 седмици минах на токън , 10000 кода за 28 левчета. Засега проблеми няма. Иначе със сертификата имаше грижи понякога.От ПИБ само добри отзиви за поддръжката. Повечето проблеми съм ги оправял посред нощите към 1-2 часа , но пък съм го ползвал само за лична употреба.За Райфайзен или ОББ все имаше някакви проблеми със сертфикатите и трябваше някой да ходи на място в офис на банката с пълномощно и т.н. Да не говорим че поддръжката им беше под всякаква критика. Чакаш по 30 мин да ти вдигне някой да си изплачеш мъката. Това обаче са наблюдения до края на 2011. Оттогава насам може да са се оправили нещата
                      Brava 1.6 ELX

Коментар

Според мен не трябва да гледате кое банкиране как му се вижда менюто, а да изтеглите тарифите от страниците на въпросните банки и да си сравните таксичките. Например на някои места вземат 10 или 15 евро за изходящ превод във валута към чужбина, а на други места вземат 5 ЕВРО за по-голям диапазон суми на превода (например до 1000 валутни единици). А с менютата се свиква.Ако имаш месечна такса 2 или 7 лева но пък преводите в страната са ти по 1,50 лв е едно, но ако имаш 10 лв мес. такса, а преводите не се таксуват - става друго, нали?Като, човек работил в банка и после работил с няколко банкирания едновременно ... трябва да Ви кажа, че на повечето места всички тези преводи първо минават през служител на Вашата банка, и чак тогава стават изходящи. Вие може да хванете последната секунда, но превода от там на сетне почва да се обработва просто за Вас часът е един, но за банката крайния срок е друг. Ако е превеждала към сметка от същата банка ... може и така да е изписало ...Аз с колежката отдавна съм се отказал да споря, поради простата причина, че тя винаги е права.
                        Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

От темата става ясно следното нещо:1. Онлайн банкирането е удобство, само трябва да се разгледат тарифите и саитовете за да се прецени кое е най подходящо.2. Във форума има доста колеги банкови служители 3. С ele не се спори, тя е винаги прави пп ele, не се сърди, много се кефя на ината ти.

Коментар

П.П. А за вас обслужването няма ли значение? Само таксите ли?

Коментар

Какво обслужване, все е една кака на бюро, друга кака зад стъкло и не може да пипаш
                              Brava 1.6 16V 103hp

Коментар

ele написа:
                                П.П. А за вас обслужването няма ли значение? Само таксите ли?
                                Напротив обслужването е едно от най важните неща в тоя бизнес.

Коментар

Working...
                                X