Това няма общо с онлайн банкиране, просто нямат собствена картова система и ползват тая на Борика, която има сетълмент на определени интервали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Онлайн банкиране.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
vital написа:В ПИБ ще ги отрази в картата веднага само ако ги внесеш на каса. Ако внасяш от друга сметка към карта през интернет банкирането може да стане и на другия ден.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Mupo написа:А как е банкирането извънработно време? Че аз това най-много се дразня на банката ми - след 17:30ч., събота и неделя, преводите седят като чакащи. В следващият работен ден се извършва реално превода, дори и само по мой сметки ...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:, но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:ele написа:, но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, .Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Явор Митев
Ха....до този момент имам два превода през ПИБ към мен и двата дойдоха навреме...т.е. когато съм очаквал че ще дойдат. Малиии.....дано нямам такива проблеми !!!!!!!!!!!!Всъщност забравих да спомена нещо важно....за последните години, най-коректната банка от към преводи - изпращане, получаване и т.н. бяха ДСК
Коментар
-
Явор Митев
ele написа:И трите платежни минаха в неделя вечерта
Коментар
-
Междубанковите разплащания НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ в почивни дни. Вътрешнобанковите - минават практически веднага. За почивни дни не мога да съдя защото не съм ги пробвал.Свидетел съм обаче на "наредих ти парите, ще са при теб утре" и да чакам месеци. Конкретния човек няма да го назова, той си знае.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ele написа:S_BANKOV написа:ele написа:, но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, .
Коментар
-
ele написа:S_BANKOV написа:ele написа:, но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, .Ако един паричен превод е пуснат от банката на наредителя през БИСЕРА6 след 15:45, той ще бъде на разположение за получаване от банката на получател на следващия работен ден след 10:30 часа. Тук попадат и всички плащания, заявени в неработни дни.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
ele написа:S_BANKOV написа:ele написа:, но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, .Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар