Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Онлайн банкиране.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Това няма общо с онлайн банкиране, просто нямат собствена картова система и ползват тая на Борика, която има сетълмент на определени интервали.
    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

vital написа:
      В ПИБ ще ги отрази в картата веднага само ако ги внесеш на каса. Ако внасяш от друга сметка към карта през интернет банкирането може да стане и на другия ден.
      хубаво, само че в ЦКБ това става след максимум 2 часа. В ЦКБ получавам пари от пейпал на 3тия ден максимум, в ПИБ след 5-6 дни. Плащанията по фактура от друга банка в ЦКБ пристигат на същия ден, от банка в ЕС на 3-тия ден май-късно, в ПИБ парите се бавиха с 2-3 дни. След като в ЦКБ може, защо ПИБ да не може? Мисля, че въпросът е риторичен, затова призовавам да не спамим повече, мога още неща за ПИБ да разкажа, които няма да са в тяхна полза изобщо. Все пак предпочитам да получавам парите си по-бързо, а не да ми ги бавят.
      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

А как е банкирането извънработно време? Че аз това най-много се дразня на банката ми - след 17:30ч., събота и неделя, преводите седят като чакащи. В следващият работен ден се извършва реално превода, дори и само по мой сметки ...

Коментар

ele, верни са тези неща, но и при Прокретит е така. ЦКБ не съм ползвал.И за почивните дни и при двете е така.

Коментар

Mupo написа:
            А как е банкирането извънработно време? Че аз това най-много се дразня на банката ми - след 17:30ч., събота и неделя, преводите седят като чакащи. В следващият работен ден се извършва реално превода, дори и само по мой сметки ...
            ЗА ПИБ не знам, но в ЦКб съм получавала плащания в събота. Мисля, че след 6 часа вечерта заявките се обслужват на следващия ден, както и за събота и неделя в понеделник, но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, не знам дали имат някакъв филтър. май е най-добре е да се пита самата банка, която и да е.

Коментар

ele написа:
              , но съм пускала платежно за осигуровки в неделя и са го изпълнявали веднага, .
              Да бе да, , ей ся БИСЕРА ще работи в неделя заради теб.

Коментар

S_BANKOV написа:
                ele написа:
                все едно ти си ги пуснал, че да знаеш. И трите платежни минаха в неделя вечерта, дори за мое учудване.

Коментар

Ха....до този момент имам два превода през ПИБ към мен и двата дойдоха навреме...т.е. когато съм очаквал че ще дойдат. Малиии.....дано нямам такива проблеми !!!!!!!!!!!!Всъщност забравих да спомена нещо важно....за последните години, най-коректната банка от към преводи - изпращане, получаване и т.н. бяха ДСК

Коментар

ele написа:
                    И трите платежни минаха в неделя вечерта
                    .....ей ся ще изядат Абсолютно невъзможно.....!!!!!!!!!!!!

Коментар

Междубанковите разплащания НЕ СЕ ИЗВЪРШВАТ в почивни дни. Вътрешнобанковите - минават практически веднага. За почивни дни не мога да съдя защото не съм ги пробвал.Свидетел съм обаче на "наредих ти парите, ще са при теб утре" и да чакам месеци. Конкретния човек няма да го назова, той си знае.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Явор Митев написа:
                        ele написа:
                        И трите платежни минаха в неделя вечерта
                        .....ей ся ще изядат Абсолютно невъзможно.....!!!!!!!!!!!!
                        И аз така мислех, обаче минаха. Ся ще ме карате да ги търся

Коментар

ele написа:
                          S_BANKOV написа:
                          ele написа:
                          все едно ти си ги пуснал, че да знаеш. И трите платежни минаха в неделя вечерта, дори за мое учудване.
                          Ти как разбираш, че са минали? Гледаш статуса на плащането или баланса на сметката? При теб може веднага да ги е отразило, ама 100% имат опашка където ги редят и на следващия работен ден минават вече реално.

Коментар

Благодаря за отговорите. Не съм споменал при питането си, че електронен подпис ще имам, така че това няма да е проблем.

Коментар

ele написа:
                              S_BANKOV написа:
                              ele написа:
                              Ама все да спориш...И понеже работя това, без да изпадаме в подробности, няма как, не е възможно през почивни дни да бъдат извършени МЕЖДУБАНКОВИ плащания. Банката ти, която и да е тя дори и да изпрати файл към Банксервиз, независимо за коя система говорим - БИСЕРА или РИНГС, той няма да бъде обработен и съответно няма как в другата банка да се получат парите.
                              Ако един паричен превод е пуснат от банката на наредителя през БИСЕРА6 след 15:45, той ще бъде на разположение за получаване от банката на получател на следващия работен ден след 10:30 часа. Тук попадат и всички плащания, заявени в неработни дни.
                              http://www.bsbg.net/show_page.aspx?key=products&pId=4&prKey=pr_faqВътр ешнобанковите преводи при някои банки стават и в неработни дни, но с вальор следващия работен ден.Какво правя аз - заставам пред банкомата, прехвърлям си пари от едната сметка към другата, към която има закачена карта ВИЗА ЕЛЕКТРОН и след секунда си ги тегля от банкомата. Така шанса да ми източат картата е 0.1%.
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

ele написа:
                                S_BANKOV написа:
                                ele написа:
                                Няма нужда да съм ги пускал аз пп style34, колега може би?

Коментар

Working...
                                X