Имам следната дилема. Коя банка да избера да използвам за онлайн банкиране? Понеже имам допир с ПИБ, ОББ и Пощенска банка ме интересува как е при тях? А също така впечатления за други банки. Предварително благодаря на всички за отговорите.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Онлайн банкиране.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Сега всеки ще предложи различна банка :DАз като ползвател на ДСК, Уникредит, Алианц, МКБ, Райфайзен и ПроКредит, веднага ти препоръчвам ПроКредит Имаш потребителско име и парола, след което можеш отвсякъде да оперираш само с ТАН-Код - нямаш сертификати, нямаш ел. подписи, нямаш токени, нямаш СМСи, нямаш нищо - по-лесен начин едва ли има.Мани другото, ама и самата работа със сайта сякаш е максимално улеснена и интуитивно ориентирана От опит ти казвам, че без да опиташ различните банкирания, няма как да избереш.На мен ми е най-лесно с едно, но на друг му е най-лесно с друго, на трети му е най-лесно с трето.....
Коментар
-
Kemaloff написа:nightlord написа:На ДСК ми се струва най - лесно и достъпно направено. Имат и възможност за преводи по почти всички сметки, които може да се плащат.
Коментар
-
Както каза kuku при всеки е различно.И според мен Прокредит е много лесен и прост като менюта и достъп, но при мен тия ТАН кодове са много не е само един, а цяло листче, на което трябва да си задрасквам тия, които съм ползвал... което ме и отказа.ПИБ ме дразнят менютата, но достъпът е супер бърз винаги, без замисляне. Токън устройството съм го прибрал в портфейла и си е винаги с мен.ДСК също съм ползвал, нямам лоши спомени от самата им система, но клоновете им, които са ми удобни са винаги с много възрастни служителки, които не са особено бързи, а и повечето клиенти също, поради което закрих всичко там.
Коментар
-
Използвам онлайн банкиране към ОББ - не ти го препоръчвам. Бъгва.За другите незнам как е. Споделям личен опит. Понякога не ми приема кода за активни операции и се налага по 2-3 пъти да чакам по 5 мин. докато си преведа нещо...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Явор Митев
Аз точно преди седмица избягах от Райфайзен именно заради банкирането им. Страшно бъгаво, страшно бавно...пълна трагедия. Последния работен ден преди коледа не успях да си прехвърля пари към картата и бучах зверски. Без да преувеличавам, от 10 влизания, 2 са нормални. А "систем ерор" го виждам и със затворени очи. Освен това Рай нямат смс за движение по сметките, което всъщност си е гадно. Още държа сметките, защото имаме стари неплатени фактури и в момента в който постъпи и последното плащане, отивам и закривам всичко.Сега сме в ПИБ....доволен съм до толкова, до колкото сайта им е бърз, няма влачене, системни грешки...имам си и ТОКЕН-устройство, но общи впечатления все още нямам.Бил съм в Про Кредит Банк.....много са добри. Горе колегите са обяснили. Булбанк също, то се са с работно време от 80-те години.....затварят рано и нямат "уикенд" - офиси.В обобщение - Про Кредит или ПИБ......... и бягай далече от Райфайзен
Коментар
-
Явор Митев написа:Булбанк също, то се са с работно време от 80-те години.....затварят рано и нямат "уикенд" - офиси.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Ползвам онлайн банкиране на ЦКБ и съм много доволна - до сега за 5-6 години е имало едно платежно, което не мина поради грешка в системата, а аз пускам поне 20 на месец и отварям банкирането поне 1 път дневно, но се изисква електронен подпис, което вероятно няма да те устройва. Имам онлайн банкиране към ПИБ и не е зле, но не ми харесва политиката на банката да ми бавят парите до последно и смятам да си закрия сметките там. Последно там преведох пари в картата сутринта към 9 , следобяд в 5 часа още не бяха в картата.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
В ПИБ ще ги отрази в картата веднага само ако ги внесеш на каса. Ако внасяш от друга сметка към карта през интернет банкирането може да стане и на другия ден.Уникредит е просто отвратителна банка по всички параграфи... Не могат да изпратят платежно към Азия, после могат, след това се оказва, че са ги пратили на някаква съвсем друга банка във Франция... И ако не ме бяха попитали хората защо им се бави цяла седмица превода нямаше и да ме потърсят и да разберат, че има грешка... Грешката да вземем кредит или нещо на лизинг от тях не бих повторил. Никой никога не може да взема решение и се съветва с някой, който или също не е компетентен или го няма...И да почти всички офиси затварят рано... Изключително се радвам, че се отървах от тях...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар