Честно да си кажа, не съм се сетил да пробвам писалката от НОТЕ2 на С2 - ей ся отивам....Микро-сим би трябвало да ми издадат безплатно, иначе ще направя скандал :DМалко ме дразни, че ми идва прекалено голям за носене в джоб и лятото ще е мъка!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Здравейте,Взех на промоция един телефон ZTE Blade III (андроид 4.0.4).Стария телефон е HTC Wildfire (не S) с андроид 2.2.1.Имам два дразнещи проблема с новия андроид.Първия е, че не мога да си свържа контакт с фейсбук профил.Разбрах, че след 4.0 вече няма такава възможност и трябва да се инсталира програма за това.Втория е, че не мога да намеря уиджет за аналогов часовник с времето.Нещо като това:Някой мигрирал ли е от 2.2 към 4 ?
04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
-
emzo написа:Aa тухла не ща. И той няма да става за чупене на орехи. Иначе го взимам на 580лв. с ДДС.Значи до размерите на S3, да има поне същата камера и ако може над 1гб рам.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
emzo написа:Понеже загубих бас, че S3 не става за чупене на орехи и бадеми .... пита се в задачата, с какво да го заменя, дето да не е на цената на S4, но да е по-добро ?Ще ми се да има поне същата камера и повече от 1гб рам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар