А китайците дали са машини? И марката, и моделът къртят мифки!HDC Galaxys S4 Legend Universal5410 - $ 185
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Здравейте колеги! След разкодиране, телефонът ми започна да хаби батерията много бързо. Доколкото разбрах, това е възможен ефект след такава намеса. Разкодирането е правено от М-тел срещу 50 лева, защото телефона е служебен. Модела е Sony Tipo ST21. Преди да го разкодират, държеше спокойно 2 дни при средно натоварване а сега едвам докарва до 24 часа. При запитване в сервиза на М-тел заявиха, че това, което се е искало от тях са го направили - демек са го разкодирали и толкова. Разкодирането се наложи, защото цялата фирма премина на Виваком, а телефона беше закупен малко преди това. Та към момента гаранцията все още "важи" към М-тел, които обаче отказват съпорт и в същото време никакъв съпорт от Виваком. А телефона не мога да го руутна и т.н, защото все пак е в гаранция. Шах и мат!Варианта ми е да се оправям сам и затова пиша всичко това. Досега съм рефрешнал софтуера на телефона през Sony PC companion, но без ефект. Няма качен допълнителен софтуер, освен един Overcharged, за да следя батерията. Моля колегите които разбират за какво става въпрос да дадат идея какво да правя. Благодаря предварително!P.S. Не мога да твърдя със сигурност, че не са ми подменили батерията в сервиза, но тази се държи добре при тестове.Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.
Коментар
-
Мен ме интересува, какво мислите за китайските телефони? Neken, S20, Star, Zolo и още един куп марки и марчици? Кои има смисъл да се гледат (освен Хуйвей, ЗТЕ и Леново)? Изобщо впечатления от китайчетата, който има нека сподели."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Някой да има преки впечатления от този Румънски смартфон? Чувам добри отзиви,като сложим и цената мисля ,че е добра оферта.http://www.emag.bg/mobilen-telefon-e.../pd/D0GYJBBBM/
Коментар
-
http://www.tmart.com/Много точни и по-бързи от DX.com."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Kuku написа:Въртях, суках и си купих.... НОТЕ 2Още не съм взел микросим, но на първо време ми се струва, че направо работи с извънземна скорост в сравнение с С2
Коментар
-
Kuku написа:Въртях, суках и си купих.... НОТЕ 2Още не съм взел микросим, но на първо време ми се струва, че направо работи с извънземна скорост в сравнение с С2
Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Стрелок написа:Kuku написа:Въртях, суках и си купих.... НОТЕ 2Още не съм взел микросим, но на първо време ми се струва, че направо работи с извънземна скорост в сравнение с С2
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар