Леле, какви глупости гледам аз - Samsung Core Duos, като Umi-то X2 е под 300$ при китайците! X1 е 210-220$. Добре, че не избързах да се нахендря... А като гледам цените и на други подобни модели - щеше да е най-лошата покупка някога.Някой с Юми Х2? Или подобния THL W8?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
ogi28b написа:Леле, какви глупости гледам аз - Samsung Core Duos, като Umi-то X2 е под 300$ при китайците! X1 е 210-220$. Добре, че не избързах да се нахендря... А като гледам цените и на други подобни модели - щеше да е най-лошата покупка някога.Някой с Юми Х2? Или подобния THL W8?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:взимай директно едно Lenovo A820 и пей сърце.Телефона е мега добър и за мен е най-добрия за цената, която ще платиш.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ogi28b написа:На каква най-приемлива цена сте го намирали в България, ако тук се намира де (А820)?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ogi28b написа:Определено е много добър за цената си, но ако вземам за мен - задължително с 2 гъби памет. С една гъба изнемогвам в момента на SGS2. Но ми се струва, че би бил чудесен подарък за майка ми. На каква най-приемлива цена сте го намирали в България, ако тук се намира де (А820)?
Коментар
-
krasio_79bs написа:ogi28b написа:Определено е много добър за цената си, но ако вземам за мен - задължително с 2 гъби памет. С една гъба изнемогвам в момента на SGS2. Но ми се струва, че би бил чудесен подарък за майка ми. На каква най-приемлива цена сте го намирали в България, ако тук се намира де (А820)?Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
ogi28b написа:Много често го ползвам за фенерче, затова липсата е решаваща при избора.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар