Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Леле, какви глупости гледам аз - Samsung Core Duos, като Umi-то X2 е под 300$ при китайците! X1 е 210-220$. Добре, че не избързах да се нахендря... А като гледам цените и на други подобни модели - щеше да е най-лошата покупка някога.Някой с Юми Х2? Или подобния THL W8?

Коментар

ogi28b написа:
      Леле, какви глупости гледам аз - Samsung Core Duos, като Umi-то X2 е под 300$ при китайците! X1 е 210-220$. Добре, че не избързах да се нахендря... А като гледам цените и на други подобни модели - щеше да е най-лошата покупка някога.Някой с Юми Х2? Или подобния THL W8?
      Щях да ти предложа нещо, но като те познавам предполагах, че ще кажеш, че щом питаш за това, то само това те интересува.В този случай въобще не ги гледай тия горните, а взимай директно едно Lenovo A820 и пей сърце.Телефона е мега добър и за мен е най-добрия за цената, която ще платиш.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

ogi28b написа:
        ...! X1 е 210-220$. ...
        UMI Х1s (като Х1,но доста подобрен) е даже по-евтин.
        Stop giving directions, just say "Follow me."
        Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
        Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

BO написа:
          взимай директно едно Lenovo A820 и пей сърце.Телефона е мега добър и за мен е най-добрия за цената, която ще платиш.
          От около 2 мес съм с този модел. И аз го препоръчвам.
          Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Абе друго си е с ретина дисплей, кефа е огромен!
            Stop giving directions, just say "Follow me."
            Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
            Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Определено е много добър за цената си, но ако вземам за мен - задължително с 2 гъби памет. С една гъба изнемогвам в момента на SGS2. Но ми се струва, че би бил чудесен подарък за майка ми. На каква най-приемлива цена сте го намирали в България, ако тук се намира де (А820)?

Коментар

ogi28b написа:
                На каква най-приемлива цена сте го намирали в България, ако тук се намира де (А820)?
                Не зная какво означава за теб приемлива цена, но зная че този телефон е бил закупуван в България за 140 долара от минидила.
                Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.

Коментар

Аз пък се чудя, дали да не взема Note2 след S2

Коментар

ogi28b написа:
                    Определено е много добър за цената си, но ако вземам за мен - задължително с 2 гъби памет. С една гъба изнемогвам в момента на SGS2. Но ми се струва, че би бил чудесен подарък за майка ми. На каква най-приемлива цена сте го намирали в България, ако тук се намира де (А820)?
                    Приятел си го взе миналата седмица на 240 лв. от "Преебалника". Неговият е с бял гръб и добре ,че са му подарили силиконов гръб.В понеделник ми го докара да му разясня някои неща по дроида и го разцъках за 30-40 минутки.Беше с някакъв измислен лаунчер,дето бая се зверих до де му оправя настройките.Половината меню му е на българаски,английски и тук таме на чайана.Нямам идея дали е от лаунчера или от дроида.Пратили са му го с активиран гугъл акаунт и основните приложения + Иго примо и Сиджик със карти от 2012година.Гаранция няма. По спомен май от Варна някакъв младеж му го е пратил.
                    FIAT FORUM BULGARIA
                    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                      ogi28b написа:
                      Приятел си го взе миналата седмица на 240 лв. от "Преебалника". Неговият е с бял гръб и добре ,че са му подарили силиконов гръб.В понеделник ми го докара да му разясня някои неща по дроида и го разцъках за 30-40 минутки.Беше с някакъв измислен лаунчер,дето бая се зверих до де му оправя настройките.Половината меню му е на българаски,английски и тук таме на чайана.Нямам идея дали е от лаунчера или от дроида.Пратили са му го с активиран гугъл акаунт и основните приложения + Иго примо и Сиджик със карти от 2012година.Гаранция няма. По спомен май от Варна някакъв младеж му го е пратил.
                      Всички тези неща се лекуват с "Модифициран ROM за Lenovo A820" с автор InfraRed (Иван - наше момче, българин).

Коментар

Да е мой телефон ,ще се занимавам,ама не е. :D Аз съм си доволен от бившето Престижио 4040 на BO
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Аз ли нещо не виждам или това Lenovo A820 няма светкавица на камерата?

Коментар

На тая камера дето я има все тая :D
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Много често го ползвам за фенерче, затова липсата е решаваща при избора.

Коментар

ogi28b написа:
                                Много често го ползвам за фенерче, затова липсата е решаваща при избора.
                                И дисплея върши работа - има приложения дето му пускат бял фон, на макс яркост и е екстра!
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X