ruNNer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
-
emzo написа:Ония Безсмъртния - като си пусне 2г и му дава заето, ама то неговото телефон ли е
Коментар
-
ruNNer написа:Трябва да си вземам телефон , така че ми трябва помощ. На прицел са следните модели:Nokia Lumia 610 , Samsung S6310 Galaxy Young , Samsung S6810 Galaxy Fame , HTC Desire 200 , SONY Xperia E , HUAWEI Ascend Y300 и може би LG Optimus L7 P700.Много ще съм благодарен за всякакви отзиви и препоръки.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
VIT написа:Кажете си впечатленията от Win phone- те! Нещо ме човърка да ги пробвам.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Аз си купих Нокия Лумия 620 за да разцъкам системата. Между другото това е първият телефон от тази марка който си купувам. И те взеха че се продадохаВпечатления:Отлична синхронизация с ексчейндж сървър-а. За сравнение на другия ми телефон с Андроид постоянно имах проблеми и батерията отиваше за половин ден.От време на време има странности в интерфейса и не е толкова шарено, но се държи съвсем прилично. Има вече доста приложения и за всекидневна употреба може би е по удобен от андроида - стига да не сте фен на непрекъснатото ръчкане.
Коментар
-
ilkor написа:Аз си купих Нокия Лумия 620 за да разцъкам системата. Между другото това е първият телефон от тази марка който си купувам. И те взеха че се продадохаВпечатления:Отлична синхронизация с ексчейндж сървър-а. За сравнение на другия ми телефон с Андроид постоянно имах проблеми и батерията отиваше за половин ден.От време на време има странности в интерфейса и не е толкова шарено, но се държи съвсем прилично. Има вече доста приложения и за всекидневна употреба може би е по удобен от андроида - стига да не сте фен на непрекъснатото ръчкане.
Коментар
-
Щом са ти достатъчни 512МБ памет - твоя е. Пишат, че много приложения не са съвместими точно заради малкото рам...Steliyan's Life!
Коментар
-
ilkor написа:Пишат ...И моят е с 512 KB RAM, но не съм имал проблеми. Всъщност всички модели извън най високия клас са с толкова памет.Предполагам че това се равнява на 1024 KB RAM при андроида.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
С риск да съм оффтопик, обаче съм съгласен напълно с Yavor. Ай-то си е ай. Имам един андроид таблет, не съм го пускал 2ри месец. Като го пусна се почва едно бясно ъпдейтване на приложения...От 10 приложения за едно и също нещо, поне 9 са пълен боклук... Неадекватно бавно работи дроида. Абсолютно никакво устройство с Андроид не бих си купил, ако ще с 16 ядра да е.
Коментар
-
Yavor написа:ilkor написа:Пишат ...И моят е с 512 KB RAM, но не съм имал проблеми. Всъщност всички модели извън най високия клас са с толкова памет.Предполагам че това се равнява на 1024 KB RAM при андроида.Steliyan's Life!
Коментар
-
vital написа:С риск да съм оффтопик, обаче съм съгласен напълно с Yavor. Ай-то си е ай. Имам един андроид таблет, не съм го пускал 2ри месец. Като го пусна се почва едно бясно ъпдейтване на приложения...От 10 приложения за едно и също нещо, поне 9 са пълен боклук... Неадекватно бавно работи дроида. Абсолютно никакво устройство с Андроид не бих си купил, ако ще с 16 ядра да е.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар