Явно е от зелените това нещо, защото при червените го няма този проблем.Иначе CSD връзката реално си е мобилен dial-up, и наистина заема канала, защото връзката се осъществява посредством телефонно обаждане.Всички други начини за пренос на данни БИ ТРЯБВАЛО да са независими от телефонията.Искаше ми се и аз да направя един тест, ама моята щайга изобщо не ми дава право на избор - нямам меню за това какъв канал за данни да ползвам, или поне не го намирам. Мога само да ги пускам и спирам мобилните данни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
BO написа:Току що пробвах дата на 2Г. Приема си обаждане докато тествам със speedtest.net. Не дава заето.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ogi28b написа:Значи EDGE си е EDGE - 3G мрежа, но с относително бавна скорост, до 384 килобита. Когато съм с включено 3G, индикаторът за мрежа се изменя: H+, H, E. Когато съм извън 3G мрежа или ръчно задам само 2G, индикаторът е G и не се променя. Може при различни оператори да е различен приоритетът, не знам. Специално на зелените - сега пробвах и включих режим само 2G, пуснах speedtest и докато отчитах умопомрачителните 0.07 мегабита, звъннах от друг телефон на моя си и отговорът беше "Абонатът не отговаря, моля опитайте по-късно". Предполагам, че за този "проблем" става въпрос, а всъщност проблемът е липса на 3G мрежа и спиране на телефонната част докато работи интернета през 2G мрежата. Но колегата ilko-gd ще каже по-точно дали е това.Fiat Punto ELX 1.9 JTD 80 к.с.
Fiat Brava SX 1.4 12V - много хубава кола беше
Коментар
-
Я да питам и аз запознатите със умните тутурутки. Дойде време да сменяме телефона на момата и задължително иска нещо със 2 СИМ карти ,та да не мъкне и друг телефон. Гледах разни "китайчета" из нета,ама нещо не ми вдъхват доверие.Гледахме и някаква нокия,но на мен лично не ми се нрави. Скъпичка ми се видя,а и нямаше операционна система и "вай вай уай фай". Та вчера случайно видях и един Самсунг на прилична цена.Не съм се занимавал със зелени човечета и нямам идея за разните му рутове ,флашванки и тн. Телефона ще се ползва основно за разговори и ме интересува как действат двете сим карти. Дали са активни и двете постоянно и дали ще има проблем ,ако им спра трафика за данни през тях. Интернета ще се разцъква само през Wi-Fi.ПП. Някой пробвал ли е Този модел или друг на въпросната марка.
Коментар
-
Имаме един телефон в семейството от втората марка.Работи добре. По нищо не се различава от Самсунга, който си пуснал. Дори за мен е по-добрия избор.Но за тези пари просто си вземи един китаец. Много по-добър телефон за парите ще получиш.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
krasio_79bs написа:То добре да го взема ,ама да беше за мен.Ходи обяснявай на жена,че е с по-добри параметри и по-добра цена. Версиите на Андроида имат ли съществено значение за работата на телефона? Може ли да се ъпдейтне престижният през официален сайт?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Краси, погледни и моделите на Lenovo. Аз досега само хубави неща съм чувал за тях, а моят ще си го получа другата събота.Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
Коментар
-
Трябва да си вземам телефон , така че ми трябва помощ. На прицел са следните модели:Nokia Lumia 610 , Samsung S6310 Galaxy Young , Samsung S6810 Galaxy Fame , HTC Desire 200 , SONY Xperia E , HUAWEI Ascend Y300 и може би LG Optimus L7 P700.Много ще съм благодарен за всякакви отзиви и препоръки.Brava 1.6 ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар