ogi28b написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Бързото падане може да се дължи на приложения, които остават да работят, след като мислиш, че си излязъл от тях. Например ако излезеш от някое приложение с "Home"-бутона, а не с бутона "назад". Ако си разглеждал страница с анимации и не я затвориш, тя остава да работи на заден план и се отразява в статистиката на използване на процесора. Пробвай да изчистваш оперативната памет преди да заспиш, така дори и да има някое останало приложение - ще бъде затворено.
Коментар
-
А как се изчиства оперативната памет ?Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
А който няма хоум бутон? При мене с бутона с многото прозорчета - дава ми всичко ползвано скоро и активно и със плъзване ги мятам у кофата...Засега рекорда ми е три дни... повече не може. Но ви-фи-то ми е он нон стоп и синка на всичко, така че - колкото толкова.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Princo написа:А как се изчиства оперативната памет ?Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Коментар
-
Да, и те след тебе се вдигат сами пак...Просто те издебват, мамка им...Например Вайбъра - искам да го имам, но не и да работи постоянно. Но дори да го килна ръчно, след малко се е вдигнал пак, а за разлика то скайпа няма sign out...Случвало се е като ида на ’изпълнявани услуги’ да видя че скапания вайбър ми яде над 200мб от оперативната памет... А колкото и да е голяма, то като има такива ’вампири’ и батерията ще пада, и машините ще лагват....Също и като си сложи човек някоя красота - и тя му съсипва всичко - имам сложен един уолпейпър - Starfield - все едно летиш сред звездите... Яко е. Ама в момената ми яде 131мб опаративна...Cut the rope не съм я играл месеци, но не - тя си се вдига сама в кеширани процеси след всеки рестарт на машината. Даже и да я килна, пак се вдига.И какво излиза, че прекрасния андроид е толкова бъгав, колкото не съм можел да предположа. И че трябва да си програмър за да можеш да го поддържаш... баси шита.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Вчера си взех HTC One Silver, много красив, страхотен дисплей... обаче няма нито калъф и скрийн протектор. Има разни силиконови, пластмасови.. но тотално загрозяват картинката. Въпроса ми е някой ползвал ли е кожени калъфи BELKIN, цифра са като цена, а са някаква еко-кожа.. изобщо колко изтрайва едно такова нещо, да не се олющи на първия месец...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:Вчера си взех HTC One Silver, много красив, страхотен дисплей... обаче няма нито калъф и скрийн протектор. Има разни силиконови, пластмасови.. но тотално загрозяват картинката. Въпроса ми е някой ползвал ли е кожени калъфи BELKIN, цифра са като цена, а са някаква еко-кожа.. изобщо колко изтрайва едно такова нещо, да не се олющи на първия месец...Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Yavor написа:Да, и те след тебе се вдигат сами пак...Просто те издебват, мамка им...Например Вайбъра - искам да го имам, но не и да работи постоянно. Но дори да го килна ръчно, след малко се е вдигнал пак, а за разлика то скайпа няма sign out...Случвало се е като ида на ’изпълнявани услуги’ да видя че скапания вайбър ми яде над 200мб от оперативната памет... А колкото и да е голяма, то като има такива ’вампири’ и батерията ще пада, и машините ще лагват....Също и като си сложи човек някоя красота - и тя му съсипва всичко - имам сложен един уолпейпър - Starfield - все едно летиш сред звездите... Яко е. Ама в момената ми яде 131мб опаративна...Cut the rope не съм я играл месеци, но не - тя си се вдига сама в кеширани процеси след всеки рестарт на машината. Даже и да я килна, пак се вдига.И какво излиза, че прекрасния андроид е толкова бъгав, колкото не съм можел да предположа. И че трябва да си програмър за да можеш да го поддържаш... баси шита.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Yavor написа:Да, и те след тебе се вдигат сами пак...Просто те издебват, мамка им...Например Вайбъра - искам да го имам, но не и да работи постоянно. Но дори да го килна ръчно, след малко се е вдигнал пак, а за разлика то скайпа няма sign out...Случвало се е като ида на ’изпълнявани услуги’ да видя че скапания вайбър ми яде над 200мб от оперативната памет... А колкото и да е голяма, то като има такива ’вампири’ и батерията ще пада, и машините ще лагват....Също и като си сложи човек някоя красота - и тя му съсипва всичко - имам сложен един уолпейпър - Starfield - все едно летиш сред звездите... Яко е. Ама в момената ми яде 131мб опаративна...Cut the rope не съм я играл месеци, но не - тя си се вдига сама в кеширани процеси след всеки рестарт на машината. Даже и да я килна, пак се вдига.И какво излиза, че прекрасния андроид е толкова бъгав, колкото не съм можел да предположа. И че трябва да си програмър за да можеш да го поддържаш... баси шита.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Mury написа:BO написа:Yavor написа:Да, и те след тебе се вдигат сами пак...Просто те издебват, мамка им...Например Вайбъра - искам да го имам, но не и да работи постоянно. Но дори да го килна ръчно, след малко се е вдигнал пак, а за разлика то скайпа няма sign out...Случвало се е като ида на ’изпълнявани услуги’ да видя че скапания вайбър ми яде над 200мб от оперативната памет... А колкото и да е голяма, то като има такива ’вампири’ и батерията ще пада, и машините ще лагват....Също и като си сложи човек някоя красота - и тя му съсипва всичко - имам сложен един уолпейпър - Starfield - все едно летиш сред звездите... Яко е. Ама в момената ми яде 131мб опаративна...Cut the rope не съм я играл месеци, но не - тя си се вдига сама в кеширани процеси след всеки рестарт на машината. Даже и да я килна, пак се вдига.И какво излиза, че прекрасния андроид е толкова бъгав, колкото не съм можел да предположа. И че трябва да си програмър за да можеш да го поддържаш... баси шита.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар