Само ти мислиш, че процесите са спрени. А те си работят.... Сложи си софтуер, който ти показва от какво пада батерията и наблюдавай. А защо не го зареждаш всяка вечер? Не сме 20-ти век, че да пестим от батериите. Зареди си го да си започнеш деня на 100%, а не привечер да ти дотрябва батерия и да се чудиш какво да изключиш за да спестиш още малко ток.
Аз пък си го зареждам като падне,не че му ползвам много глезотиите,но все пак гледам да си пазя батерията,явно навик от предишните телефони.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Бързото падане може да се дължи на приложения, които остават да работят, след като мислиш, че си излязъл от тях. Например ако излезеш от някое приложение с "Home"-бутона, а не с бутона "назад". Ако си разглеждал страница с анимации и не я затвориш, тя остава да работи на заден план и се отразява в статистиката на използване на процесора. Пробвай да изчистваш оперативната памет преди да заспиш, така дори и да има някое останало приложение - ще бъде затворено.
Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Доколкото андроид-устройства съм виждал - при всички се извиква ’task manager’ от чието меню се чисти паметта. Възможно е в средните и ниските класове устройства да е спестена такава функция.
А който няма хоум бутон? При мене с бутона с многото прозорчета - дава ми всичко ползвано скоро и активно и със плъзване ги мятам у кофата...Засега рекорда ми е три дни... повече не може. Но ви-фи-то ми е он нон стоп и синка на всичко, така че - колкото толкова.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Тея андроиди са си шантава работа. На заден фон работят все някакви приложения.Аз съм изкарал бърз бутон на екрана "активни приложения" и като се стартира показва какво работи, и като дам "всички край" се затваря всичко + още няколко (в някой случай 9) невидими приложения. После чукам на "диспечер RAM" и "изчистване на паметта". Едва тогава съм спокоен, че съм зачистил всичко и гася.
Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
Да, и те след тебе се вдигат сами пак...Просто те издебват, мамка им...Например Вайбъра - искам да го имам, но не и да работи постоянно. Но дори да го килна ръчно, след малко се е вдигнал пак, а за разлика то скайпа няма sign out...Случвало се е като ида на ’изпълнявани услуги’ да видя че скапания вайбър ми яде над 200мб от оперативната памет... А колкото и да е голяма, то като има такива ’вампири’ и батерията ще пада, и машините ще лагват....Също и като си сложи човек някоя красота - и тя му съсипва всичко - имам сложен един уолпейпър - Starfield - все едно летиш сред звездите... Яко е. Ама в момената ми яде 131мб опаративна...Cut the rope не съм я играл месеци, но не - тя си се вдига сама в кеширани процеси след всеки рестарт на машината. Даже и да я килна, пак се вдига.И какво излиза, че прекрасния андроид е толкова бъгав, колкото не съм можел да предположа. И че трябва да си програмър за да можеш да го поддържаш... баси шита.
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Вчера си взех HTC One Silver, много красив, страхотен дисплей... обаче няма нито калъф и скрийн протектор. Има разни силиконови, пластмасови.. но тотално загрозяват картинката. Въпроса ми е някой ползвал ли е кожени калъфи BELKIN, цифра са като цена, а са някаква еко-кожа.. изобщо колко изтрайва едно такова нещо, да не се олющи на първия месец...
Вчера си взех HTC One Silver, много красив, страхотен дисплей... обаче няма нито калъф и скрийн протектор. Има разни силиконови, пластмасови.. но тотално загрозяват картинката. Въпроса ми е някой ползвал ли е кожени калъфи BELKIN, цифра са като цена, а са някаква еко-кожа.. изобщо колко изтрайва едно такова нещо, да не се олющи на първия месец...
Браво за избора,аз само си ги гледам и ми текат лигите,а и на мен не ми трябва чак такъв телефон. На жена ми S3-та е с такъв калъф,и е доволна.
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Да, и те след тебе се вдигат сами пак...Просто те издебват, мамка им...Например Вайбъра - искам да го имам, но не и да работи постоянно. Но дори да го килна ръчно, след малко се е вдигнал пак, а за разлика то скайпа няма sign out...Случвало се е като ида на ’изпълнявани услуги’ да видя че скапания вайбър ми яде над 200мб от оперативната памет... А колкото и да е голяма, то като има такива ’вампири’ и батерията ще пада, и машините ще лагват....Също и като си сложи човек някоя красота - и тя му съсипва всичко - имам сложен един уолпейпър - Starfield - все едно летиш сред звездите... Яко е. Ама в момената ми яде 131мб опаративна...Cut the rope не съм я играл месеци, но не - тя си се вдига сама в кеширани процеси след всеки рестарт на машината. Даже и да я килна, пак се вдига.И какво излиза, че прекрасния андроид е толкова бъгав, колкото не съм можел да предположа. И че трябва да си програмър за да можеш да го поддържаш... баси шита.
Явка, когато си отвориш вайбъра, даваш му онова - пропъртис бутона и имаш изход.Ето, току що го направих и си излиза и затваря.Дава ти, че няма да може да получаваш там съобщения и обаждания докато не го пуснеш пак, демек ти казва изключвам се.
Явка, когато си отвориш вайбъра, даваш му онова - пропъртис бутона и имаш изход.Ето, току що го направих и си излиза и затваря.Дава ти, че няма да може да получаваш там съобщения и обаждания докато не го пуснеш пак, демек ти казва изключвам се.
Aз пък нямам такива ядове,всеки път като си излезна от което и да е приложение,си стои изключено Може би има разлики в това отношение м/у марките,знам ли
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Ventura garage
Aз пък нямам такива ядове,всеки път като си излезна от което и да е приложение,си стои изключено Може би има разлики в това отношение м/у марките,знам ли
Коментар