coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Какво ви е мнението за Samsung Ace 2?Искам да си взема някакъв телефон за да мога да си играя на покер (Pokerstars & fulltilt) докато съм нара6ота т.е няма да се товари много. Игри няма да играя най-вероятно. Също така някаква прилична навигация да може да се сложи, например Igo.Ще ми върши ли ра6ота?Търся възможно най-евтиното, предполагам няма да го взимам оттук, така че ще е около 250лв.Може и друг модел да препоръчате, но да е около тези пари.http://www.gsmi.bg/index.php?page=showitem&id=991Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
BO написа:Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.Не е зле като за четириядрен, двусимов телефон.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Като сте искали слушалка само за разговори - Нокиа e52Защо са ви смартфони, като им пускате нета по 20 мин, на ден ?До сега не съм намерил нещо на телефона, което да не мога да си го свърша през нормалния ми ПЦ.Дори бих казал, че през 99.99999999% от времето е много по-удобно да напиша някой мейл или чат, или каквото и да е да прочета през екрана на ПЦ-то, вместо през екрана и "клавиатурата" на телефона. :D
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:gmail синхронизацията, в 99% от случаите, от телефона разбирам, че имам мейл.Ето само от днес имам ~70 мейла. Ако разчитах на телефона, щях да съм кьорав докато ги прочета и отговоря. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
BO написа:emzo написа:gmail синхронизацията, в 99% от случаите, от телефона разбирам, че имам мейл.Ето само от днес имам ~70 мейла. Ако разчитах на телефона, щях да съм кьорав докато ги прочета и отговоря. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
В крайна сметка купих huawei ascend от мтел.Голям екран,двуядрен процесор с андроидче,добра камера,абе доволен съм от избора.П.п Дори в момента пиша от него. :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic+ Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift.
- Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Моля за съвет!От време на време на телефона батерията му пада за нула време, едва изкарва деня и нощта. Лягам с 40% в батерията, а сутринта е вече на 15%. Вчера примерно не съм мърдал от вкъщи, дисплея беше на минимум единствено whatsapp съм използвал, всякакви излишни процеси УЖ са спряни. Друг път 2 дни изкарва на тормоз с яркост на дисплея на 100%.
Коментар
-
Само ти мислиш, че процесите са спрени. А те си работят.... Сложи си софтуер, който ти показва от какво пада батерията и наблюдавай. А защо не го зареждаш всяка вечер? Не сме 20-ти век, че да пестим от батериите. Зареди си го да си започнеш деня на 100%, а не привечер да ти дотрябва батерия и да се чудиш какво да изключиш за да спестиш още малко ток.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар