Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    S Advance продава ли се още някъде?
    Eто http://www.gsmi.bg/index.php?page=showitem&id=667 хората са супер доволни от сайта,а и аз,от него взехме на жената Galaxy S3 + и са супер коректни,точни и бързи,а и цените са им най-добрите на пазара.
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

Какво ви е мнението за Samsung Ace 2?Искам да си взема някакъв телефон за да мога да си играя на покер (Pokerstars & fulltilt) докато съм нара6ота т.е няма да се товари много. Игри няма да играя най-вероятно. Също така някаква прилична навигация да може да се сложи, например Igo.Ще ми върши ли ра6ота?Търся възможно най-евтиното, предполагам няма да го взимам оттук, така че ще е около 250лв.Може и друг модел да препоръчате, но да е около тези пари.http://www.gsmi.bg/index.php?page=showitem&id=991
      Ex Fiat 126P
      Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
      Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
      Alfa Romeo 147 1.6 TS
      Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Мисля, че тоя, дето sok1 го поръча излезе някъде около тези пари и е доста добра оферта. Питай го. UMI X1 май беше модела. Пристига направо "руутнат". Но може и да ти е голям.

Коментар

BO написа:
          Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.
          Рекорд:Не е зле като за четириядрен, двусимов телефон.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Около седмица - Iphone 4.

Коментар

Като сте искали слушалка само за разговори - Нокиа e52Защо са ви смартфони, като им пускате нета по 20 мин, на ден ?
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                Като сте искали слушалка само за разговори - Нокиа e52Защо са ви смартфони, като им пускате нета по 20 мин, на ден ?
                За да го правя на wi-fi рутер като ида на вилата

Коментар

emzo написа:
                  Отговорът отгоре е много приложим и за моята необходимост само, че не за вила, а за служебни цели.А аз да попитам - защо когато съм пред компютър по 12 часа на ден ще ми е да си пускам нет на телефона? До сега не съм намерил нещо на телефона, което да не мога да си го свърша през нормалния ми ПЦ.Дори бих казал, че през 99.99999999% от времето е много по-удобно да напиша някой мейл или чат, или каквото и да е да прочета през екрана на ПЦ-то, вместо през екрана и "клавиатурата" на телефона. :D
                  A20DTH ЖТД ама не баш
                  Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

gmail синхронизацията, в 99% от случаите, от телефона разбирам, че имам мейл.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Ами да де, много по-удобно ми е в броузера да ми излезе поп ъп, че имам мейл и да клика отгоре и да ме закара в пощата да го чета, от колкото да ми дрънне телефона в джоба и тепърва да трябва да го вадя.А за да го извадя трябва да се изправя, защото тия тухли трудно излизат от джобовете. Ето само от днес имам ~70 мейла. Ако разчитах на телефона, щях да съм кьорав докато ги прочета и отговоря. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

BO написа:
                        emzo написа:
                        Ами да де, много по-удобно ми е в броузера да ми излезе поп ъп, че имам мейл и да клика отгоре и да ме закара в пощата да го чета, от колкото да ми дрънне телефона в джоба и тепърва да трябва да го вадя.А за да го извадя трябва да се изправя, защото тия тухли трудно излизат от джобовете. Ето само от днес имам ~70 мейла. Ако разчитах на телефона, щях да съм кьорав докато ги прочета и отговоря. Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                        И вече нямаше да имаш батерия
                        Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                        Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                        Ventura garage

Коментар

В крайна сметка купих huawei ascend от мтел.Голям екран,двуядрен процесор с андроидче,добра камера,абе доволен съм от избора.П.п Дори в момента пиша от него. :D
                          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                          Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                          Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Моля за съвет!От време на време на телефона батерията му пада за нула време, едва изкарва деня и нощта. Лягам с 40% в батерията, а сутринта е вече на 15%. Вчера примерно не съм мърдал от вкъщи, дисплея беше на минимум единствено whatsapp съм използвал, всякакви излишни процеси УЖ са спряни. Друг път 2 дни изкарва на тормоз с яркост на дисплея на 100%.

Коментар

Само ти мислиш, че процесите са спрени. А те си работят.... Сложи си софтуер, който ти показва от какво пада батерията и наблюдавай. А защо не го зареждаш всяка вечер? Не сме 20-ти век, че да пестим от батериите. Зареди си го да си започнеш деня на 100%, а не привечер да ти дотрябва батерия и да се чудиш какво да изключиш за да спестиш още малко ток.

Коментар

Аз така и правя всъщност, но се дразня, че пада адски бързо. Някога лягам сутринта и реално няма как да бъде зареден през нощта.

Коментар

Working...
                                X