coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Какво ви е мнението за Samsung Ace 2?Искам да си взема някакъв телефон за да мога да си играя на покер (Pokerstars & fulltilt) докато съм нара6ота т.е няма да се товари много. Игри няма да играя най-вероятно. Също така някаква прилична навигация да може да се сложи, например Igo.Ще ми върши ли ра6ота?Търся възможно най-евтиното, предполагам няма да го взимам оттук, така че ще е около 250лв.Може и друг модел да препоръчате, но да е около тези пари.http://www.gsmi.bg/index.php?page=showitem&id=991Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
BO написа:Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:Като сте искали слушалка само за разговори - Нокиа e52Защо са ви смартфони, като им пускате нета по 20 мин, на ден ?A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
emzo написа:gmail синхронизацията, в 99% от случаите, от телефона разбирам, че имам мейл.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
BO написа:emzo написа:gmail синхронизацията, в 99% от случаите, от телефона разбирам, че имам мейл.Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
В крайна сметка купих huawei ascend от мтел.Голям екран,двуядрен процесор с андроидче,добра камера,абе доволен съм от избора.П.п Дори в момента пиша от него. :DAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Моля за съвет!От време на време на телефона батерията му пада за нула време, едва изкарва деня и нощта. Лягам с 40% в батерията, а сутринта е вече на 15%. Вчера примерно не съм мърдал от вкъщи, дисплея беше на минимум единствено whatsapp съм използвал, всякакви излишни процеси УЖ са спряни. Друг път 2 дни изкарва на тормоз с яркост на дисплея на 100%.
Коментар
-
Само ти мислиш, че процесите са спрени. А те си работят.... Сложи си софтуер, който ти показва от какво пада батерията и наблюдавай. А защо не го зареждаш всяка вечер? Не сме 20-ти век, че да пестим от батериите. Зареди си го да си започнеш деня на 100%, а не привечер да ти дотрябва батерия и да се чудиш какво да изключиш за да спестиш още малко ток.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар