Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега sugarboy, аз не знам колко инча е LG Optimus 4X HD P880, но щом няма къде да го пъхнеш, решението е чантичка. Било на кръста, било през рамо. Аз съм оборудван така от две години вече. Свиква се. И ако не усещам тежестта на рамото си се притеснявам. Моята "тава" си тежи. Държа си документите, химикал, бележки някакви, тютюна, другия малък служебен телефон вътре. Компактно и прибрано. Е, вече съм скъсал 4-5 чантички...
    Стило-1,6-16v - 103 Hp 2003 (ГАЗ-БЕНЗИН)
    Типо 1,4 mono 1993 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX
    Уно 1,4 карбуратор 1984 (ГАЗ-БЕНЗИН) - EX

Коментар

Ами 4,7 инча е, но с гърба става още по-голям, защото го обхваща отстрани и отзад. Явно, ще трябва наистина някаква чантичка да му мисля.
      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

С този проблем се аблъсках и аз като взех 4,7 инча. Бях свикнал да го нося на кръста в калъф но не става. В крайна сметка го нося в левия джоб на дънките ама аз съм едър и панталоните ми са големи и си ги вземам и широчки особено за лятото Не знам някой 70 кила младеж с модни тесни дънки как ще може да сяда
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
          С този проблем се аблъсках и аз като взех 4,7 инча. Бях свикнал да го нося на кръста в калъф но не става. В крайна сметка го нося в левия джоб на дънките ама аз съм едър и панталоните ми са големи и си ги вземам и широчки особено за лятото Не знам някой 70 кила младеж с модни тесни дънки как ще може да сяда
          Аз съм този индивид, не нося по принцип тесни дънки, но нямаш много голям избор освен ако не си вземеш някакви смъкнати, от другата страна модерни панталони, с джобове до коленете.Та проблема е с навеждането да си завържа обувките да речем. Винаги го намествам , иначе няма клякане. А бе неудобно си е.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

За хората с проблемите с пренасянето на радиопредвателните устройства препоръчвам модел с щипка за колана:http://www.gsmarena.com/ericsson_a1018s-114.php

Коментар

Humppa написа:
              За хората с проблемите с пренасянето на радиопредвателните устройства препоръчвам модел с щипка за колана:http://www.gsmarena.com/ericsson_a1018s-114.php
              Ами то същото бе. Пак няма да мога да си завързвам обувките без да го наместя.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Антената може да има двузначно предназначение

Коментар

Бъзикайте се вий, бъзикайте. Първият ми GSM телефон беше с разтегателна антена - Нокиа, чиито модел май го няма и в сайта на музея на Нокиа Като го купих - някой беше изгризал топчето което се хваща за да се изкара антената. Единственият нормален тогава GSM сервиз ми взе $17.5 за нова антена... Носех си го в чанта, щото познайте ... няма джоб дето да го събере. Ето го:http://www.gsmarena.com/nokia_2110-24.php, а в последствие си купих малко по-компактен и по-лицеприятният Siemens S3
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Айде ся, първия ми беше Филипс Физз...Като го сложех във вътрешния джоб на коженото ми яке и то висваше на една страна...

Коментар

Явка, тоя Физз излезе къде 99 ако не се лъжа. През 96та най-модерното беше Siemens S3... И Бенефон Спика или Дракон от другата мрежа. Хубаво е че ти поне помниш телефоните с които си бил, а аз ... помня само тия с които съм бил поне година. Но виждам, че и двамата сме имали еднакви ябълки
                      Steliyan's Life!

Коментар

’98 си купих първата карта от мтел за 240лв на студентска промоция и си взех филипса. Тия пари са нещо като хилядарка сега. Като се сетя че платих и 36лв за клип/клир ми иде да вия, ама пусто мерак. Бенефон Спика и Драгон заедно с Нокия 650 на Мобиком бяха след 2000на година. 96та на мода бяха Бенефон Делта ( орехотрошачката) и Максон, не помня какъв, ама баща ми си беше взел такъв. Още си седи, не работи естествено, но го ползвахме до последен дъх на мрежата. Апаратите си мога да ги изредя така:1. Philips Fizz2. Ericsson 628 - страхотен беше за времето си3. Nokia 650 - преминах на NMT...4. Siemens c35 - върнах се на GSM5. Motorola не помня модела6. Siemens C45 - уникално здрав. 7. Siemens M 50 - тоя го удавих и оживя като го изсуших... Падна в една тенджера с вода 8. Siemens SL 45 за малко9. Siemens S65 - мерцедес майка... Първия с копи и пейст 10. Сони Ериксон К810 - стои ми си още, ползвам го за бекъп. 11. Iphone 2G - след 5 гпдони вярна служба сега го носи сина ми и е "модерен" в училище12. LG GOOGLE NEXUS 4... Въпросния хемороид, както ги нарича ЕсперВ тоя ред липсват някои апарати, които съм ползвал за малко или са били бекъп. Отделно една торба сименси съм купувал за жена ми. Като си гледам списъка спокойно мога да кажа че имам Сименс период в живота си... Ама спряха да правят телефони.

Коментар

Yavor написа:
                          ’98 си купих първата карта от мтел за 240лв на студентска промоция и си взех филипса. Тия пари са нещо като хилядарка сега. Като се сетя че платих и 36лв за клип/клир ми иде да вия, ама пусто мерак. Бенефон Спика и Драгон заедно с Нокия 650 на Мобиком бяха след 2000на година. 96та на мода бяха Бенефон Делта ( орехотрошачката) и Максон, не помня какъв, ама баща ми си беше взел такъв. Още си седи, не работи естествено, но го ползвахме до последен дъх на мрежата. Апаратите си мога да ги изредя така:1. Philips Fizz2. Ericsson 628 - страхотен беше за времето си3. Nokia 650 - преминах на NMT...4. Siemens c35 - върнах се на GSM5. Motorola не помня модела6. Siemens C45 - уникално здрав. 7. Siemens M 50 - тоя го удавих и оживя като го изсуших... Падна в една тенджера с вода 8. Siemens SL 45 за малко9. Siemens S65 - мерцедес майка... Първия с копи и пейст 10. Сони Ериксон К810 - стои ми си още, ползвам го за бекъп. 11. Iphone 2G - след 5 гпдони вярна служба сега го носи сина ми и е "модерен" в училище12. LG GOOGLE NEXUS 4... Въпросния хемороид, както ги нарича ЕсперВ тоя ред липсват някои апарати, които съм ползвал за малко или са били бекъп. Отделно една торба сименси съм купувал за жена ми. Като си гледам списъка спокойно мога да кажа че имам Сименс период в живота си... Ама спряха да правят телефони.
                          Етооо, още един Сименс фен.
                          A20DTH ЖТД ама не баш

Коментар

Хванах се да ги броя днес - на 25 е уморих и спрях. Аз не съм ползвал телефон за повече от 3 месеца, но откакто ми писна да ги сменям и да се чудя кой ми звъни - карам максималното време с 1 устройство - от преподисване на преподписване. От 2008ма до сега съм сменил сигурно 8 устройства по ред причини, най-вече тестове, но постоянните останаха 2 - един SE W610i + Samsung C3322. След поредното преподписване съм с Galaxy S Advance + C3322, а SE-то отиде в синчето - да прави снимки и да слуша "яка музика"...
                            Steliyan's Life!

Коментар

Върнахте ме доста години назад във времето :D След години наред ползване на услугите на "Мобиком" и смяна на какви ли не апарати/мобифони...първият ми мобилен апарат/GSM беше архаичният Еricsson TK198 -уникален апарат за времето си...След прехвърляне на няколко други актуални апарата се добрах до моята мечта тогава Nokia 6110 Chameleon-още е жив някъде из шкафовете!От там насетне има губя дирята,но може би от 2000-2001г се "ъпдейтвам" при всяко преподписване на фирмата...
                              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
                              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
                              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
                              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
                              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

Колеги,колебая се между тези две китайчета:http://dx.com/p/thl-w6-mtk6577-dual-...rom-4gb-187088и http://dx.com/p/i8750-quad-core-andr...s-white-206984Кой ще ми предложите вие?

Коментар

Working...
                                X