Не знам дали е дърво според горните две. Това ми е първият андроиден телефон. За сега съм доволен.Прекалено лесно чупя мобилните си телефони. Не искам да плащам много пари за такава джаджа. Рекордът държи една обикновена нокия с фенерче, счупен дисплей на 4-тия ден. Този определено е поредна бройка над 20. Добре се четат електронни книги на (сравнително) големия дисплей. Май ще се откажа от идеята за е-буук рийдър. Ще си чета с телефона. Проблеми с очите нямам!П.П.Трябва скоро да купя някое хубаво калъфче, преди да съм счупил и този телефон. Женшен73 знае - и с лаптопите съм така :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Humppa
-
Още не мога да повярвам как ги трошиш.А имах предвид, че сравнен с горните два телефона, които си посочил - този е дръвце, а при това и скъпо. Но щом те радва - лошо няма, по-малко ще боли ако го строшиш. Дела ти утре ще бъде подложен на тотално разкостване.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.и повече от година без хард ресет ...
Коментар
-
BO написа:Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
BO написа:Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Явка, ти говориш като жена бе.Явно телефона ти е по-скоро служебен, а не личен.Аз на моя лично-служебен (85%-15%) телефон я направя днес 10 минути, я не.Не обичам да говоря по телефона. Моите разговори обикновено свършват за 20 секунди, защото винаги се обаждам по тема, която е просто еди какво си, това е.Иначе като знам някой като ми се обади и ме вземе за слушател - 5 минути ми се струват цяла вечност.
Ама както и да е.Да споделя - инсталирах си това софтуерче и режима на изчакването ми се увеличи драстично. Преди ако ми издържаше батерията 3 дни, след като това нещо работи на заден фон вече го зареждам на около 6 дни. Не е като да няма очевидно подобрение. :D
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Що като жена бе Боби...Ни сига тъка... Шъ съ засегнаТелефона ми е със служебна карта, а апарата си е мой, но разговори и нет не плащам.Говоря много по телефона, защото организационната работа която ежедневно извършвам иска точно това.На бюрото си имам огромно количество комуникационни линии:- и-мейл - няколко- скайп- стационарен телефон 1 - вътрешна централа към БТК с 2 линии- стационарен телефон 2 - вътрешна IP телефония с 3 линии- въпросния мобилен телефонТака че тези 60-120 мин на ден по мобилния са малка част от общите ми разговори на ден. Ако мразех да говоря по телефона като тебе, нямаше да мога да работя това.Разговорите ми са във връзка с работа с клиенти, работа с производство, работа с нашите складове и общата координация на всичко това. Естествено приоритетна е комуникацията с клиентите ми.Само с клиента ми от САЩ като се чуем (видим) на скайпа говорим минимум по час- час и половина. Добре че е веднъж - дваж месечно...
Иначе няма да смогна.Ежедневно ми се случва поне 10 пъти да говоря по едната линия, а да звъни другата. А няколко пъти на седмица ми се случва да говоря по едната, да звънят други 2...
Не се оплаквам, просто работа.А софтуерчето ще го опитам, че имам чувството че много процеси ми текат нахалост и само хапват точец...
Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
BO написа:Има ли някой с умен телефон, който да го използва главно по предназначение - демек като телефон, да говори по него, като мен?Ако има такива може ли да споделите колко време ви издържат батериите?Главно ме интересуват тези потребители с по няколко дни работа на батерия, не ме интересуват потребителите, които по цял ден ровят безцелно вътре.). През деня имам по 15-30 мин разговори, 2-3 актуализации на времето, малко нетец ( главно като съм извън офиса). Рекорда му е 4 дни и 18 часа и някви минутки.
Коментар
-
Yavor написа:Що като жена бе Боби...Ни сига тъка... Шъ съ засегна...
Май се отклонихме от темата уеко.
A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Коментар
-
Един малко по-страничен въпрос, но понеже е свързан с андроидните телефони, които стават все по-големи и стремежът ни, като че ли, е да притежаваме все по-голям такъв - времето се затопля, а дрехите стават все по-оскъдни. Аз, например, започвам да се сблъсквам с проблема, къде да я нося тая лопата. Не става нито в преден джоб на каквито и да е панталони, защото ограничава движението на крака ми при ходене, не става и в заден джоб, защото ме е страх да не седна погрешка на него. Аз обичам повече с тениски да ходя, а те нямат джобове, на ризите пък джобовете не са толкоз толеми. Разни чантички за документи не съм свикнал да нося. Не ми се нрави и вариантът да го нося в ръка - видите ли, какъв голям телефон имам. Как сте решили този проблем за себе си?Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар