Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
ogi28b написа:Аз имам съвсем преки от Уми-то. Брат ми си купи такъв. Ако искаш отзиви от първо лице, ще ти пратя номера му на ЛС, направо му звъниш и питаш за впечатления. Запомнил съм, че нещо имаше нередно в 3.5-стерео-жака, не работи с всякакви хендс-фрий-устройства.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Esper написа:Хъм... От няколкото прочетени поста оставам с впечатлението, че носите не телефони а яйца в джобовете си И тъй като не мога да си представя да пазя някакво си тамагочи а реших, че изоставам в модно отношение и трябва и аз да видя какво е телефон с андроид, от 1 седмица съм ето този булдозер:Не е лошо "желязото" или поне дисплеят е последното нещо, за което бих се притеснил.Имаше клипчета как се чукат орехи с него Естествено вече имам куп други забележки към него но със сигурност е нещо, на което няма да ви се наложи да сменяте дисплей П.С: Т’ва не го пиша с идеята да се изфукам с новата играчка а чисто информативно.Дори намирам придобиването на адроид базиран телефон по-скоро за епик фейл отколкото за похала.Аз до преди седмица, преди един приятел да ми обърне внимание на факта, че има и ръгед смартфони не предполагах за съществуването им.И понеже не понасям идеята за тамагочи над което да треперя от една страна.От друга по нещастно стечение на обстоятелствата, след 7 години разказах играта на моята Nokia E90, това на снимката в момента е телефонът ми.Но не за дълго, както се оказва...Става въпрос за Caterpillar CAT B10 а снимката не е моя.Изрових я от нета.Иначе вече нацъках няколко на моята "фадрома" ето тук.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
emzo написа:Камерата е много зле, просто да знаеш.Гледай нещо с 1гб рам, огромна е разликата спрямо 512.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Изобщо не ви разбирам жаргона и абревиатурите около него ама количеството мандапиксели не определят никак ама ми най-малко качеството на снимката от така наречените камери.Примери колкото щеш за това как по-малко мандапикесли правят снимка и как купища такива вместо снимка правят мазня.Та.... П.С: Хич и не ща да го разбирам. Като порасна ще си купя ябълка. Наапана или цяла - ябълки харесвам.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Humppa
HTC Desire X vs. Samsung Galaxy S Duos? Клоня към HTC-то...http://vivacom.bg/bg/residential/dev...s_duos/details
Коментар
-
Humppa написа:HTC Desire X vs. Samsung Galaxy S Duos? Клоня към HTC-то...http://vivacom.bg/bg/residential/dev...s_duos/detailsA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Humppa
Не ми трябва двусимов телефон. Тези, посочените, ми допадат, и офертите са добри, с оглед продължаването на договора.
Коментар
-
Humppa написа:Не ми трябва двусимов телефон. Тези, посочените, ми допадат, и офертите са добри, с оглед продължаването на договора.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Humppa
-
sok1 написа:emzo написа:Камерата е много зле, просто да знаеш.Гледай нещо с 1гб рам, огромна е разликата спрямо 512.Humppa написа:В крайна сметка взех това: http://vivacom.bg/bg/residential/dev...y_fame/detailsSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар