Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Например в сервиза на "Княз Борис I", до кръстовището със "Стамболийски". ТУК.

Коментар

Стрелок написа:
      ... Досъбирам парите и отивам да изкрещя "Shut up and take my money!" на някой мобилен оператор.
      Мобилен оператор? 930лв. е цената на тази играчка от там от където си купих моята. Гаранцията е 2 години, пристига в неотваряна кутия, а ако си в София - можеш на място да си го получиш. Аз поисках и получих фактура. Мога да ти дам на лично телефона да отидеш да видиш, да разбереш. В ментел цената е 1399 и ги дават заключени, във Виваком, с 5лв/месец абонамент е 949лв., също заключен. В Грабул е 1089.90лв. без договор, отключен.В Техно-тата цената е 1049лв. Ти сам ще си прецениш от къде го искаш, вярвам
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Определено прецених от къде го искам, колега! :D Как стоят нещата с преминаването Mini sim --> Micro sim? Трябва да се отиде в магазин на оператора за това предполагам? До колкото знам за нова карта не те таксуват, освен ако не е изгубена.
        Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Таксуват те дваесе уева Или дванаесе уева без ДеДеСе беше....

Коментар

ogi28b написа:
            колко взимат за разкодирането?

Коментар

Микро сим ти дават безплатно от оператора ако го купиш от тях. Също в някое магазинче за GSM-и могат да ти я отрежат твоята карта за левче, а можеш и сам да си я отрежеш, има инфо в нет-а.
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

misho_ написа:
                ogi28b написа:
                колко взимат за разкодирането?
                Аа, не знам. Иди там, търси Стефан, кажи че си от форума, кажи, че аз те пращам (това последното няма никакво значение) и го питай за парите. Или пък драсни едно ЛС на PREDATORst, той ги познава момчетата от този сервиз и ще ти отговори доста точно.

Коментар

Стрелок написа:
                  Определено прецених от къде го искам, колега! :D Как стоят нещата с преминаването Mini sim --> Micro sim? Трябва да се отиде в магазин на оператора за това предполагам? До колкото знам за нова карта не те таксуват, освен ако не е изгубена.
                  В който и да е GSM магазин/сервиз да влезеш могат да ти отрежат картата. Инструмента представлява нещо като перфоратор. Взимаш си и изрезката и можеш да ползваш картата и като мини...
                  Steliyan's Life!

Коментар

spark написа:
                    Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...
                    Само дето не се сещам кой ще му смени само дигитайзера
                    Bravo 1.2 16v
                    Lancia Dedra 1.8 16v
                    Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                      spark написа:
                      Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...
                      Някой факир, който не е чувал, че дисплея+тъча са лепени на цяло... И шанса да строшиш дисплея докато отлепяш тъча е 99%...
                      Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                        PREDATORst написа:
                        spark написа:
                        Някой факир, който не е чувал, че дисплея+тъча са лепени на цяло... И шанса да строшиш дисплея докато отлепяш тъча е 99%...
                        И какво като са лепени, не е голям зор да се разлепят. По фирмите ги правят без проблем.Ето и клип: http://www.youtube.com/watch?v=qhd5KwgopZo
                        Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

spark написа:
                          jenshen73 написа:
                          PREDATORst написа:
                          spark написа:
                          И какво като са лепени, не е голям зор да се разлепят. По фирмите ги правят без проблем.Ето и клип: http://www.youtube.com/watch?v=qhd5KwgopZo
                          Аха доооообре!Говори ми.Само дето тоя от клипа не пусна после дисплея да го видим дали работи.
                          Bravo 1.2 16v
                          Lancia Dedra 1.8 16v
                          Suzuki GSXR250R

Коментар

Аз съм гледал клипове и дисплея работи. Но никой не може да ме убеди, че няма да останат прашинки, отпечатъци и други кусури след тази операция.
                            The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

style34 написа:
                              Аз съм гледал клипове и дисплея работи. Но никой не може да ме убеди, че няма да останат прашинки, отпечатъци и други кусури след тази операция.
                              Аз преди като гледах STAR WARS и после се опитва да местя разни неща с помоща на "СИЛАТА" ма не ми се получаваше нещо,сигурно са ми малко мидихлорините
                              Bravo 1.2 16v
                              Lancia Dedra 1.8 16v
                              Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                                Аха доооообре!Говори ми.Само дето тоя от клипа не пусна после дисплея да го видим дали работи.
                                Това , че ти не можеш, не означава, че и другите не могат.
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X