Например в сервиза на "Княз Борис I", до кръстовището със "Стамболийски". ТУК.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
Стрелок написа:... Досъбирам парите и отивам да изкрещя "Shut up and take my money!" на някой мобилен оператор.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
misho_ написа:ogi28b написа:Например в сервиза на "Княз Борис I", до кръстовището със "Стамболийски". ТУК.
Коментар
-
Стрелок написа:Определено прецених от къде го искам, колега! :D Как стоят нещата с преминаването Mini sim --> Micro sim? Трябва да се отиде в магазин на оператора за това предполагам? До колкото знам за нова карта не те таксуват, освен ако не е изгубена.Steliyan's Life!
Коментар
-
spark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:spark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...Steliyan's Life!
Коментар
-
jenshen73 написа:PREDATORst написа:spark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
spark написа:jenshen73 написа:PREDATORst написа:spark написа:Note II при първото падане накриво и е с чупен дигитайзер... Gorilla не знам си кво.. е кажи го на колегата дето чака доставка от Китай за нов дигитайзер, щото тука за комплект с дисплея му искат 400лв...Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
style34 написа:Аз съм гледал клипове и дисплея работи. Но никой не може да ме убеди, че няма да останат прашинки, отпечатъци и други кусури след тази операция.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар