jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
-
Имам един бивш клиент, чиито бизнес гръмна като бало, текущо няма пари за баничка, но си купил на лизинг iPhone 5... Неам думи просто.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Инвестиция в дерзайфон 5 е най-лошата, която може да се направи, по мое мнение. А това, че на някои телефоните са по-скъпи от колите е въпрос на възможности. Аз лично не виждам смисъл в покупка на автомобил до 1500, че и повече лв, но за сега не мога да си позволя скъпа кола, така че не виждам проблем да карам евтин автомобил и да имам скъп телефон. Да се има в предвид, че всичко това го пиша от телефон в момент на умопомрачение! :DFiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Стрелок написа:Инвестиция в дерзайфон 5 е най-лошата, която може да се направи, по мое мнение. А това, че на някои телефоните са по-скъпи от колите е въпрос на възможности. Аз лично не виждам смисъл в покупка на автомобил до 1500, че и повече лв, но за сега не мога да си позволя скъпа кола, така че не виждам проблем да карам евтин автомобил и да имам скъп телефон. Да се има в предвид, че всичко това го пиша от телефон в момент на умопомрачение! :DA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
@jenshenАми гледай сега, Note за мен е прекалено голям, но се радва на много сериозни продажби. Т.е. потребителите намират смисъл в него, а това е достатъчно за производителите. За мен 4.8-5 инча екран е перфектно. Първо - нямам нужда от телефон и таблет, а само от телефон. Второ - телефонът е винаги в мен, не бих искал да нося таблет с мен. Обичам да гледам HD клипове на АМОЛЕД екрана, където черното е уникално и цветовете и контраста са приказка. И нормално - на по-голям екран по-приятно се гледа каквото и да е. Браузването в нета е много по-удобно. Игрички се играят супер и е зарибявка. Ако пътуваш в самолет, автобус, влак защо да не гледаш едно сериалче например? Само, че не искам да мъкна с мен И таблет. И ето ти - колкото по-голям екран има телефонът - толкова по-добре. До момента, в който не ти стане неудобен за носене и ползване като ТЕЛЕФОН. За мен границата е S3. След като S4 побира по-голям дисплей в по-малък корпус - защо не? Аз си ползвам доста активно Smart Stay, Smart Alarm, Smart Rotation. Не виждам защо да са излишни.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
BO написа:Стрелок написа:Инвестиция в дерзайфон 5 е най-лошата, която може да се направи, по мое мнение. А това, че на някои телефоните са по-скъпи от колите е въпрос на възможности. Аз лично не виждам смисъл в покупка на автомобил до 1500, че и повече лв, но за сега не мога да си позволя скъпа кола, така че не виждам проблем да карам евтин автомобил и да имам скъп телефон. Да се има в предвид, че всичко това го пиша от телефон в момент на умопомрачение! :DThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Проста логика: Най-скъпите МАСОВИ телефони вървят около 1500 лв. А за 1500 каква кола се взима? Не и нещо, което да удовлетвори мен. Както се каза по-нагоре "разни хора, разни идеали". Всеки си има предпочитания и приоритети. С 20 000 лв някой би отишъл на почивка, аз пък бих си позволил да карам Mercedes примерно. И не говорим за необмислена покупка, която да препродадеш след месец, а нещо, което може да поддържаш. Помислете, че не всички имаме еднакви доходи. От тук идва разликата в това какво искаме и можем да си позволим. Няма нужда да ставаме един срещу друг на нож.Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Най-скъпите масови телефони вървят по 8-900 лева. Кви са тия 1500??? И двата ми телефона S2 и S3 съм ги взел дни след като са се появили на пазара за по 869 лв. Дори Айфон 5, който е неоправдано скъп, се намира неразпечатан за 1000 лв. в момента.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:Най-скъпите масови телефони вървят по 8-900 лева. Кви са тия 1500??? И двата ми телефона S2 и S3 съм ги взел дни след като са се появили на пазара за по 869 лв. Дори Айфон 5, който е неоправдано скъп, се намира неразпечатан за 1000 лв. в момента.
Коментар
-
HTC One - около 1300 париSamsung Galaxy S4 - и той там някъде може и до 1400...Sony Xperia Z - 1200...style34 написа:Най-скъпите масови телефони вървят по 8-900 лева. Кви са тия 1500??? И двата ми телефона S2 и S3 съм ги взел дни след като са се появили на пазара за по 869 лв. Дори Айфон 5, който е неоправдано скъп, се намира неразпечатан за 1000 лв. в момента.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Чакай сега, ти ако искаш и на преордър го поръчай. Но масово телефоните се купуват с договор. Аз преподписвах и двата пъти и ми излезе толкова. Не виждам защо да дам 1300 лева, а да не изчакам един месец и да спестя 400 лева, но който както си реши. Така че и С4 бих взел, но за не повече от 900 лева, пак с преподписване. Ако ли не - имам си добър телефон, мога да чакам. А и предпочитам да изчакам да видя за масови дефекти.P.S. Xperia Z е 929 лв. с договор за 1 година от 5 лева. Т.е. общо с платени такси за 1 година = 989 лв. Пак не са нито 1500 лв., нито 1200 лв.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар