Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nasty написа:
    като размери е като с3 ,че и малее спрямо него ,а е с 5инча екран.
    Тъкмо се канех да поспоря, но след сравнение, се оказа че не е като С3, а дори по-тесен И по-лек ! 3грама са си 3 грама.Ок, що са запазили размерите и са увеличили екрана. Ами С5 6" ли ще е ? Има си някаква разумна граница все пак.Гледам спекс на HTC ONE, камера 4mp, що за технология ползват ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Колеги кажете си мнението? http://dx.com/p/c3-android-4-0-wcdma...m-black-165331

Коментар

Е това е интересното като спрат да увеличават размерите какво ще правят вече - само подобрения в андройда ли...Иначе за колегата - баси 6 инча с резолюция като на моя с дуос..айде гранда е 5 и изглежда добре дори и на същата резолюция ,ама на 6 незнам вече.с тоя 1гб процесор и само 512 рам... ще те дразни.Ако можеш с някакво предподписване си вземи самсунг галакси гранд.А за камерата на хтц-то имало там некакви шашми :Д и се казва ,че май ще снима доста по-добре от другите гсм-и на тъмно ,ама на светло ще изостава...
        Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
        Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
        Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

nasty написа:
          Е това е интересното като спрат да увеличават размерите какво ще правят вече - само подобрения в андройда ли...Иначе за колегата - баси 6 инча с резолюция като на моя с дуос..айде гранда е 5 и изглежда добре дори и на същата резолюция ,ама на 6 незнам вече.с тоя 1гб процесор и само 512 рам... ще те дразни.Ако можеш с някакво предподписване си вземи самсунг галакси гранд.А за камерата на хтц-то имало там некакви шашми :Д и се казва ,че май ще снима доста по-добре от другите гсм-и на тъмно ,ама на светло ще изостава...
          Само за разговори,музика и тук-таме някоя снимка ще го ползвам. Сега съм с HD2,а неговите параметри са кажи речи същите

Коментар

престиж май така се казваше марката имат тел пак с 2сим карти пак с 1гх и 512рам но с 4 инача екран за има няма 300лв.пак с андройд 4 ще ти е и с гаранция.Иначе незнам трябва да му намериш и някакъв калъф кейс да не е гол - този дето даде линк.иначе батт е добра доста + му е.
            Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
            Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
            Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

chenchy написа:
              Колеги кажете си мнението? http://dx.com/p/c3-android-4-0-wcdma...m-black-165331Само за разговори,музика и тук-таме някоя снимка ще го ползвам. Сега съм с HD2,а неговите параметри са кажи речи същите Smile
              Какво мнение точно очакваш за тази 6" дъска за хляб? Че е с 512MB РАМ? И струва малко по-малко от моя телефон, а гаранцията е чак в Китай???Почти същите размери? И снимки от това дърво??? Я си седи с HD2, че от него по-добра слушалка няма. Ако не разбираш - намери някой да ти сложи андроид и си живей и пей. Камерата на HD2 е светлинни години пред камерата на това китайско дърво, еле па как са я писали 8mpx...
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Какъв андроид ще слага на тези 448 мб РАМ :D Не е много удачна идея според мен...
                Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Сигурно около година от като си взех същия модел само че с предишния процесор MTK 6573. За сега никакви ядове освен че китайците яко лъжат в параметрите. Kамерата е 3,2MP батерията реално е някъде към 1.2Аh И като всички китайчета си иска доста занимавки да го подкараш за да работи както трябва. Другото неприятно е че често замаскират какво е изпълнението. Примерно процесора може да е по слаб но да ти го пробутат за друг. Същото важи и за паметите. Добрата новина е че както и да го тормозиш с префлашване няма как да го докараш до състояние на кирпич както казват руснаците. Лично на мен ми върши работа и доволно за тези пари.
                  BRAVA 1.4 12v - 1998г.

http://vbox7.com/play:124bedab

Коментар

Стрелок написа:
                    Какъв андроид ще слага на тези 448 мб РАМ :D Не е много удачна идея според мен...
                    AKo визираш HD2 - 576mb има точно.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                      Стрелок написа:
                      AKo визираш HD2 - 576mb има точно.
                      А HD2kaта ми е с CyanogenMod 7 2.3.7 android

Коментар

Налични за софтуер са 448 мб! Останалите 128 са за 3D ускорителя или каквото е там...
                        Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

emzo написа:
                          nasty написа:
                          като размери е като с3 ,че и малее спрямо него ,а е с 5инча екран.
                          Тъкмо се канех да поспоря, но след сравнение, се оказа че не е като С3, а дори по-тесен И по-лек ! 3грама са си 3 грама.Ок, що са запазили размерите и са увеличили екрана. Ами С5 6" ли ще е ? Има си някаква разумна граница все пак.Гледам спекс на HTC ONE, камера 4mp, що за технология ползват ?
                          Ползват Ултра пиксел, 3 пъти по-голям пиксел който уж по-добре снима на ниска светлина. Ето сравнение на снимки S4/Onehttp://www.technobuffalo.com/2013/03/14/samsung-galaxy-s-4-vs-htc-one-quick-camera-comparison/Но и камерата на HTC One е доста смотана в сравнение с Nokia PureView.
                          Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Стрелок написа:
                            Зависи с кое HD2 е, ако е с Т-Мобиле - там рамта е 1ГБ. А предвид, че масово се продават телефони с точно посочения от теб обем памет - не виждам причина да не го направи. И не са 448, а 512МБ.HTC HD2 модел T-Mobile - е най-доброто попадение, което може да си купи човек.
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Преди няколко реплики бях писал за едни скъпи имитации на S III ... сега вече ги намирам и в брошури на български вериги (без да правим реклама) ... та ако ми се отдаде възможност бих огледал нещо такова в магазина, но вече си купих втора употреба ето такова, и въпреки лошия вид и кусурите му - не съжалявам, защото е с поколения по-добър от предните ми апарати: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/2206/htc-desire-s
                              Прикачени файлове
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Като изключим, че са тухли и камерите са зле - не са лоши за парите си.Е този специално е по-скъп, но има гаранция, ако не искате гаранция - от Чайна
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X