Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дилемата приключи. След обмисляне на всички + и - и най-вече съобразяване с бюджета ми днес вече мога да се похваля със Samsung Galaxy S Advance. Не е лошо устройството, а и не снима чак толкова зле: Снимката е със светкавица и без допълнителна лампа, почти без да фокусирам, че още усвоявам играчката. Ще ми върши работа, само да го "персонализирам" подобаващо.
    Steliyan's Life!
    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Батка, отварям ти мнението, не чета текста, а гледам снимката и помислих, че си си купил компютър Един съвет от мен - не чети форума с лявата ръка, докато пикаеш с дясната.

Коментар

Честито, дай нощна снимка
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Е, нощна снимка, човекът не си е купил Nokia 808 :D
          The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Щооооо сгс2 се справя много добре за камерафон
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ogi28b написа:
              Батка, отварям ти мнението, не чета текста, а гледам снимката и помислих, че си си купил компютър Един съвет от мен - не чети форума с лявата ръка, докато пикаеш с дясната.
              Т.е. първо да съм писател, а после читател? Няма проблем. Следващия път само снимка ще сложа.
              Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                ogi28b написа:
                Т.е. първо да съм писател, а после читател? Няма проблем. Следващия път само снимка ще сложа.
                Искаше да каже че има опасност да изпуснеш телефона в кенефа както се случи с неговия
                Bravo 1.2 16v
                Lancia Dedra 1.8 16v
                Suzuki GSXR250R

Коментар

PREDATORst написа:
                  Искаше да каже че има опасност да изпуснеш телефона в кенефа както се случи с неговия
                  Няма такава опасност - в кенефа влизам само с истинска книга, като пикая - нямам навика да чета Междувпрочем - от краткия ми опит с тази слушалка - съм доволен. Това, което очаквах се оказа повече в действителност - изкарва ме повече от 2 дена с моята експлоатация. А от 21% вчера - си играх 4 часа да сваля батерията до 10%... Доволен съм.
                  Steliyan's Life!

Коментар

Не следях темата до днес защото не ме интересуваше. Зная че не е "похвали се, оплачи се", но все пак да споделя с вас. Днес купих подарък за 20-тия рожден ден на сина ми - студент в УНСС, Самсунг Галакси S III. Довечера се прибира и ще го изненадам. В магазина ме увериха, че съм направил най-добрия избор. Дано...
                    Peugeot 301
                    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Венко, в магазина как да ти кажат, че си сгрешил Мен не ме грабват тея Самсунзи и тва е! Ей го и новия им върхов модел С 4...Направен е от същата евтинджос пластмаса като тея за по 100 лв. И след месец ще изпраскат още 4 модела със същата визия, но с различни буквички и с 1 пиксел по-малко на дисплея Следват абсолютно същата кофти маркетингова политика като на Нокия от преди 3-4 години, която не вещае (поне според мен) нищо добро за тях.Както всички говореха, че няма по-добро от Нокия, сега много малко хора се сещат за някогашната им слава. Та така
                      "Без сърца, сме просто машини"
                      Toyota Prius 1.5 Hybrid
                      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

За някои може да не е най-добрия избор, но със сигурност е в топ-3 Представяш ли си - прибира се синът ти и направо започва така: Татко, я виж какво си взех, дано да ти хареса... (и вади S-3 )Вземи му и една 32 ГБ карта памет, ще има нужда съвсем скоро от нея.

Коментар

Новата галактика не ми хареса този път.... Пластмасата отстрани на панела се драскала супер лесно. Също, колкото и смешно да звучи подредбата на задния говорител, светкавицата, а и тази лъскава пластмасова лайсна около камерата са направо "убийци" на радостта ми. Толкова ли трудно беше подредбата на тези елементи (светкавицата и говорителя) да е като на SIII. Иначе умопомрачаващата резолюция за този дисплей ме грабна още от както чух първата новина за FHD дисплеите за телефони. Абе общо взето от снимките, които видях с проблемите на панела ме разочароваха.Относно Nokia - кой ги е карал да поемат по този път? А по-късно с новите телефони пак тръгнаха по пътя на провала. Хората се убиха да ползват Android и се счупиха от продажби на мобилни устройства, те на windows поискаха да заложат. Ми нека се пържат, като са мазохисти! :D
                          Fiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999

Коментар

Тази вечер съм най-обичания баща на света...
                            Peugeot 301
                            Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Няма по-хубаво от това
                              "Без сърца, сме просто машини"
                              Toyota Prius 1.5 Hybrid
                              EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Новата с4 си е супер.тая пластмаса е по-здрава и по-скъпа от алуминия.като размери е като с3 ,че и малее спрямо него ,а е с 5инча екран.По-голяма батт.и още сумати екстри - дето ест за нас българина са малко неизпозваеми - като преводача дето има малко езици ,а и не ходим повечето толкова зад граница.Но това за с работа с ръкавици - ми зимата най-малкото е от голяма полза за нас камо ли за скиори и други.Тия другите благинки дето ползват предната камера ще се види дърпат ли много ток ,ако ли не си се спират.И да се види и процесора как ще се справя.Различни версий с памет - като си има слот ,че и батт се сменя.Отделно веднага имат доста аксесоари към с4ката като дори и 2ра батт...Просто тая година е подобрение на стария модел ,а не революция - то ако се тръгне така всяка година нещо шеметно е скоро ще стигнем края....А и не на последно място си излиза с 4.2.2Отделно пак ще е с най-добрата подръжка след телефоните на гугъл...
                                Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
                                Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
                                Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части

Коментар

Working...
                                X