Дилемата приключи. След обмисляне на всички + и - и най-вече съобразяване с бюджета ми днес вече мога да се похваля със Samsung Galaxy S Advance. Не е лошо устройството, а и не снима чак толкова зле: Снимката е със светкавица и без допълнителна лампа, почти без да фокусирам, че още усвоявам играчката. Ще ми върши работа, само да го "персонализирам" подобаващо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
_Смартфон - мнения, препоръки, новини, проблеми, съвети...
Collapse
X
-
ogi28b написа:Батка, отварям ти мнението, не чета текста, а гледам снимката и помислих, че си си купил компютър Един съвет от мен - не чети форума с лявата ръка, докато пикаеш с дясната.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
jenshen73 написа:ogi28b написа:Батка, отварям ти мнението, не чета текста, а гледам снимката и помислих, че си си купил компютър Един съвет от мен - не чети форума с лявата ръка, докато пикаеш с дясната.Bravo 1.2 16v
Lancia Dedra 1.8 16v
Suzuki GSXR250R
Коментар
-
PREDATORst написа:Искаше да каже че има опасност да изпуснеш телефона в кенефа както се случи с неговияSteliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Не следях темата до днес защото не ме интересуваше. Зная че не е "похвали се, оплачи се", но все пак да споделя с вас. Днес купих подарък за 20-тия рожден ден на сина ми - студент в УНСС, Самсунг Галакси S III. Довечера се прибира и ще го изненадам. В магазина ме увериха, че съм направил най-добрия избор. Дано...Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
-
Венко, в магазина как да ти кажат, че си сгрешил Мен не ме грабват тея Самсунзи и тва е! Ей го и новия им върхов модел С 4...Направен е от същата евтинджос пластмаса като тея за по 100 лв. И след месец ще изпраскат още 4 модела със същата визия, но с различни буквички и с 1 пиксел по-малко на дисплея Следват абсолютно същата кофти маркетингова политика като на Нокия от преди 3-4 години, която не вещае (поне според мен) нищо добро за тях.Както всички говореха, че няма по-добро от Нокия, сега много малко хора се сещат за някогашната им слава. Та така"Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
Новата галактика не ми хареса този път.... Пластмасата отстрани на панела се драскала супер лесно. Също, колкото и смешно да звучи подредбата на задния говорител, светкавицата, а и тази лъскава пластмасова лайсна около камерата са направо "убийци" на радостта ми. Толкова ли трудно беше подредбата на тези елементи (светкавицата и говорителя) да е като на SIII. Иначе умопомрачаващата резолюция за този дисплей ме грабна още от както чух първата новина за FHD дисплеите за телефони. Абе общо взето от снимките, които видях с проблемите на панела ме разочароваха.Относно Nokia - кой ги е карал да поемат по този път? А по-късно с новите телефони пак тръгнаха по пътя на провала. Хората се убиха да ползват Android и се счупиха от продажби на мобилни устройства, те на windows поискаха да заложат. Ми нека се пържат, като са мазохисти! :DFiat Palio Weekend 1.2 (73HP) 11.1999
Коментар
-
Новата с4 си е супер.тая пластмаса е по-здрава и по-скъпа от алуминия.като размери е като с3 ,че и малее спрямо него ,а е с 5инча екран.По-голяма батт.и още сумати екстри - дето ест за нас българина са малко неизпозваеми - като преводача дето има малко езици ,а и не ходим повечето толкова зад граница.Но това за с работа с ръкавици - ми зимата най-малкото е от голяма полза за нас камо ли за скиори и други.Тия другите благинки дето ползват предната камера ще се види дърпат ли много ток ,ако ли не си се спират.И да се види и процесора как ще се справя.Различни версий с памет - като си има слот ,че и батт се сменя.Отделно веднага имат доста аксесоари към с4ката като дори и 2ра батт...Просто тая година е подобрение на стария модел ,а не революция - то ако се тръгне така всяка година нещо шеметно е скоро ще стигнем края....А и не на последно място си излиза с 4.2.2Отделно пак ще е с най-добрата подръжка след телефоните на гугъл...Lybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар